2777
2789
عنوان

حالا من با این پیامی که واسه بابام فرستادم چیکار کنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 36 پست
ما کلا  با پدرمون  راحت و صمیمی نیستیم مثل ریس شرکت و کارمند هست  مادرم هیچوقت نزاشت ...

من خیلی حسودیم میشه بزرگترین حسرت زندگیم اینه 😭

دوستم می‌رفتیم دانشگاه راه دور باباش میومد اول صبح تو تاریکی تو ماشین منتظر میموند تا اتوبوس ما راه بیفته بعد می‌رفت ،اما من بابام با اخم و تخم اگر خونه بود منو میبرد پیاده میکردم. می رفت 

احساس میکنم ماها یه چیزی تو وجودمون نداریم گم شده 

الآنم پدر شوهرم خیلی به دختراش اهمیت میده خیییییلی 

انقد حالم گرفته میشه با خودم میگم من چیم کمتر بود از اینا 

درسمو خوندم ،دحتر مودبی بودم ،با آبروش بازی نکردم 

اما اون همیشه خدا از ما طلبکاره 

کاری کرد من عزت نفسمو از دست بدم و تو ازدواجم خودمو دست پایین بگیرم و الان این بشه عاقبتم

باور کن مهم نیست. چیز خاصی نبوده فوقش بپرسه هم میگی به جای مامان اشتباهی برای شما فرستادم همین.

دقیقا، و یه کار دیگه هم باید بکنم 😂اینکه قبل خواب به هیچکس پیام ندم، خیلی خسته بودم می خواستم بخوابم خیر سرم از استرس این پیام تا الان بیدارم 🤕😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا، و یه کار دیگه هم باید بکنم 😂اینکه قبل خواب به هیچکس پیام ندم، خیلی خسته بودم می خواستم بخواب ...

احتمالا سنت کمه

من واقعا ایرادی تو این پیام نمیبینم.

برو بخواب پس😊

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
من خیلی حسودیم میشه بزرگترین حسرت زندگیم اینه 😭 دوستم می‌رفتیم دانشگاه راه دور باباش میومد اول صبح ...

وای تو منی یا من تو  ولی من پدر شوهرم ب دختراش اهمیت نمیده ولی کلا بنده خدارو ادم حساب نمیکنن   ولی ما تو خونه جلو پدرمون جرعت حیک زدن نداشتیم     اره منم پدرم دوست داستم از اون مدلای   صمیمی بود  منم تحت تاثیر ازدواج اشتباه   قرار نمیگرفتم    

احتمالا سنت کمه من واقعا ایرادی تو این پیام نمیبینم. برو بخواب پس😊

خدا رو شکر عاقبتم بخیر شه الهی😂😂

البته 22 سالمه زیاده ها ولی متاسفانه تو ارتباطات واقعا گند میزنم گاهی🤕😅

وای تو منی یا من تو  ولی من پدر شوهرم ب دختراش اهمیت نمیده ولی کلا بنده خدارو ادم حساب نمیکنن & ...

چ کنیم اینم تقدیر ما بود 

من خودم میگفتم بابام اخلاقش خوب نیست شوهر خوش اخلاق می‌خوام اما به جوانب مالی داستان فکر نکرده بودم که حالا اینجوری یقه مو بگیره و از زندگی سیرم کنه 

البته بدبیاری هم آوردیم وگرنه بنده خدا مهندس کار می‌کنه اما خب هم حمایت نکردنمون هم گرونی شد