2777
2789
عنوان

حالا من با این پیامی که واسه بابام فرستادم چیکار کنم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 36 پست
و منی که هیچ وقت واسه بابام هیچ پیامی ندادم ....اصلا رابطه مون جوزی نیست که جرات کنم براش پیام خنده ...

منم همینجور  

خیلی سنگینیم   ب لطف گندهای شوهرم ک همون ارتباطمم با خاک یکسان شد  🤦‍♀️😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایکاش میفرستادی مامانت به بابات میفرستاد عب نداره منم ازینازیاد به بابامیفرستم😂

آره واقعا چرا به این فکر نکردم آخه، می خواستم شوخی خانوادگی راه بندازم خیر سرم بابامم اصلا هیچ واکنشی نشون نداده😂

منم همینجور   خیلی سنگینیم   ب لطف گندهای شوهرم ک همون ارتباطمم با خاک یکسان شد  🤦‍ ...

نه من کلا همینجوری بودیم بیشتر بخاطر کارش که خارج از کشور بود شاید اما خودشم خیلی اخلاقش تنده و خیلی سرزنش می‌کنه ادمو خدا نکنه بفهمه اشتباهی کردی یا چیزی شده 

مریضم میشی ادمو سرزنش می‌کنه 

برای همین منم سرد شدم ازش 

خیلی حسودیم میشه ب اینایی که با باباهاشون صمیمی هستن 

دختر خالم طلاق گرفته با یه ازدواج داغون با پسری که اتفاقا باباشم مخالف بود اما برگشته باباش گذاشتتش رو سرش 

اما من اگه همچین گناهی بکنم دیگه تو مردم واسم ابرو نمی‌ذاره 

هرچند من همسرم خداروشکر خوبه اما مشکل مالی ذاغونمون کرده هنوز نتونستیم یه خونه بخریم 

نه من کلا همینجوری بودیم بیشتر بخاطر کارش که خارج از کشور بود شاید اما خودشم خیلی اخلاقش تنده و خیلی ...

عزیزم انشاالله یه خونه ی عالی هر طور که دوست دارین نصیبتون بشه💐

نه من کلا همینجوری بودیم بیشتر بخاطر کارش که خارج از کشور بود شاید اما خودشم خیلی اخلاقش تنده و خیلی ...

ما کلا  با پدرمون  راحت و صمیمی نیستیم مثل ریس شرکت و کارمند هست  مادرم هیچوقت نزاشت برم بقل بابام  حتی   از بچگی  ۰ میگفت بابات از این کارا خوشش نمیاد  

منم حسرت میخورم ب رفاقت پدر دختری خیلیا 

البته اختلاف سنیمونم زیاده ۳۵ سال 😪 

الان ک بس قهر رفتم و بر گستم پدرم ب کل ازم بی حسابه 

دستت درد نکنه آبجی، ولی خوب گفتی باید بعدش بجا استیکر یه پیام سوالی می فرستادم 😭

باور کن مهم نیست.

چیز خاصی نبوده

فوقش بپرسه هم میگی به جای مامان اشتباهی برای شما فرستادم همین.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش