2777
2789
عنوان

خیرازجوونیت ببینی پربازدیدش کن.

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 32 پست

آرزو هامون مشترکه🫠

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای محبت تک تکتون.

من دارم درس میخونم لذا نمیتونم جداجدا جواب بدم اما از همتون ممنونم.

قبول شدم میام برای حاجت روایی همتون دعا میکنم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

انشالله که قبول بشی ولی اگر نشدی بدون پیشرفتت تو کار دیگه ایه بگرد راهتو پیدا کن و سرخورده نشو

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
اموزگاری یا دبیری؟ چ درسی؟

اموزگاری الانم دارم میخونم برا پرورشي همه هم تو گوشیم پی دی اف يعني کور شدم از بس سرم تووگوشیه  

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗
اموزگاری الانم دارم میخونم برا پرورشي همه هم تو گوشیم پی دی اف يعني کور شدم از بس سرم تووگوشیه  ...

من بچه هام نذاشتن بخونم

بیخیال شدم

ایشالله قبول شی

من برا دبیری ثبت نام کردم...کارو فناوری

درخواست دوستی ممنوع...

منم خیلی خوندم ولی مفهومی وسخت گرفتن. شماچقدرخوندی؟؟

زیاد خوندم.از آبان شروع کردم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
۱۰۰۰ صلوات برات نذر میکنم عزیزم. ان شاالله همین جا خبر قبولیت رو بدی

ممنون مهربون