2777
2789
عنوان

انگار رابطمون ب ی مو بنده

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 24 پست
اره عقدیم،گفتن جداشدن راحته ،بعدش بقدری سخته  حتی از این دوران هم سخت تر همه تیکه و کنایه میزنن

ن بابا تو عقد راحت تره چ سختی مثلا 

ولی اگر عروسی کنی سخت تره 

ارزش نداره ی عمر بخوای ادامه بدی باهاش تازه دوران عقدم میگن دوران خوشی هاس اینجوریه 

اون موقع ک عروسی کنید بدترم میشه

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم از اولش فهمیدم ،ولی بخاطر حرف مردم موندم

مردم به جهنم فوقش ۱ هفته در موردت حرف بزنن منم به خاطر حرف مردم ۱۴ سال عمرمو براش گذاشتم الان با دو تا بچه دارم جدا میشم 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
ن بابا تو عقد راحت تره چ سختی مثلا  ولی اگر عروسی کنی سخت تره  ارزش نداره ی عمر بخوای اد ...

ما از اول نامزدی اینجوری بودیم ،میبینم وقت اضافی داره ولی زنگ نمیزنه ،میره فیلم سریال میبینه ،ولی بازم زنگ نمیزنه

دختر زمستان ...kord
ما از اول نامزدی اینجوری بودیم ،میبینم وقت اضافی داره ولی زنگ نمیزنه ،میره فیلم سریال میبینه ،ولی با ...

ببین قاعدتا پسرا تو دوران نامزدی سعی میکنن روی خوبشون رو نشون طرف بدن 

این فک کن الان اینجوریه🫤🫤

نجات بده خودتو گور بابای مردم

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
مردم به جهنم فوقش ۱ هفته در موردت حرف بزنن منم به خاطر حرف مردم ۱۴ سال عمرمو براش گذاشتم الان با دو ...

یه سال پیش ینفر بهم زد تا الان حرف اونه .چ تهمت ها که بهش نزدن و هنوزم ادامه داره ،مادرم قلبش ضعیفه میترسم اتفاقی بیفته ،گاهی وقتا میگم شاید خوابم فک نمی‌کردم زندگیم جهنم بشه

دختر زمستان ...kord
ببین قاعدتا پسرا تو دوران نامزدی سعی میکنن روی خوبشون رو نشون طرف بدن  این فک کن الان اینجوریه ...

اره میدونم وقتی اولش اینجوریه بعدا بدتر هم میشه کاش ی ماشین بود زمان ب عقب برمیگشت هیچ وقت بهش جواب نمی‌دادم ،خودش همیشه می‌گفت فک نمی‌کردم بهم جواب مثبت بدی،الان ک بهم رسید اینجوریه

دختر زمستان ...kord
عقدم چطوری بهم بزنم هیچ حق و حقوقی ندارم

نداشته باشی جون و جوونی و زندگیتو بردار فرار کن  ،میخوای با این آدم بری زیر یه سقف ازش بچه دار بشی ؟؟؟بعد یادت بیفته که این چ کاری بود کردم، دور و برت ندیدی مردایی که زناشونو پرستش میکنن؟؟؟؟متاسفم اسم این کارت فقط و فقط حماقته 

این حرفم یادت بمونه الان جدا نشی هرچی پیش بره اوضاع بدتر میشه 

حرف بقیه ،ناراحتی قلبی مادر،تمام اینا رو بذار کنار 

تو فکر می‌کنی اگه بری تو زندگی با این آدم مادرت حال و روز تورو ببینه خیلی خوشحال میشه ؟؟؟

یا اونایی که نگران حرفشونی واسه عذاب کشیدن تو تره خورد میکنن 

من بودم یک روز همچین آدمی تحمل نمی‌کردم 

میتونی بخودت دلداری بدی و این تحقیر تحمل کنی 

انتخاب خودته 

خودمو تحقیر کرده به ظاهرم ایراد میگیره ،تحمل وقت گذروندن با منو نداره اونم تو دوران عقدددد ،اطرافیانمو تحقیر می‌کنه ،در کل منو با خاک یکسان کرده اما من نمی‌خوام جدا بشم 

تحمل این تحقیر ترجیح میدم به چیزای دیگه 😐

واقعا واسه بعضی زنان کشورم متاسفم 

من بودم چنان میزدم تو دهنش که دیگه دور و بر خونه ما پیداش نشه 

چنان لگدی میزدم به کل خاندانش که دیگه اطرافیان منو تحقیر نکنه 

مادرت اگه بفهمه دخترش تو همچین حقارتی دست. پا میزنه خوشحال میشه بقیه زندگیتو با این آدم خودخواه مریض شریک باشی ؟

خیلی عصبی شدم متنفرم از تحقیر شدن یه زن😡😡😡😡😒😒😒

منو نمی‌خواد ،فهمیدم ب اجبار خانوادش بوده ،اونم از حرف مردم میترسه .فقط موقع نیاز منو میبینه بعد میر ...

الان بهم بزنی بهتر از اینکه بعدا با بچه دنبال طلاق باشی عزیزم

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨