2777
2789
عنوان

انگار رابطمون ب ی مو بنده

343 بازدید | 24 پست

خسته شدم ،خیلی وقته نامزدم از همون اول چون شناختی از هم نداشتیم خیلی سرد بودیم باهم ،خیلی جاها تو جمع طرف بقیه بود ،هیچ موقعی خرجی برام نکرد ،همیشه ازم طلبکار، در مورد ظاهرم و... هر دفعه نظر میداد،تا الان نتونستم باهاش در دو دل کنم و همچنین اونم همینطور منو جدا از خودش می‌دونه ،بعضی وقتا میریم بیرون اونم دوساعت  از دوساعت بگذره هی میگه خستم و منو می‌رسونه خونه انگار فقط رفع تکلیف کرده باهام به نیازهای من توجهی نداره ،تا الان از همه نزدیکام ایراد گرفته و یجورایی تحقیرم کرد چند بار ،نظر بقیه براش مهم تره (حرفا منو زیاد قبول نداره فک می‌کنه چیزی حالیم نیست)برای اولین باردو تومن ب حسابم ریخت ،امروز ب بهونه الکی و قرض ازم گرفت ،یعنی حتی اون دوتومنم برام زیادی می‌دونه ،

دختر زمستان ...kord

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول خواستم بهم بزنم ترسیدم ،گفتم عقد کنیم بهتر میشه ،بدتر بی توجه شد ،نامزد بقیه روزی ده دفعه زنگ میزنه ،ولی اون دو روز یبار اونم در حد ۵_۱۰دقیقه ،خیلی وقتا دلم میخواد چت کنم باهاش ولی فک کنم سه ماهی گذشته از چت کردنمون ،

دختر زمستان ...kord

جای تو بودم یک ثانیه شک نمی‌کردم و این رابطه رو تموم میکردم مگر اینکه برای شخصیت و زندگی و آینده خودم ریالی ارزش قائل نباشم، مگه قحطی مرد خوب اومده ؟؟؟

چرا تا الان تموم نکردی بزنی تو ذهنش پرتش کنی از زندگیت بیرون ؟

این همه علامت ندید گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟

همین فردا بهم بزن لطفاااااا 

عقدین؟ با این حساب چرا موندی باهاش؟ تا نرفتی زیر یک سقف خودتو نجات بده

اره عقدیم،گفتن جداشدن راحته ،بعدش بقدری سخته  حتی از این دوران هم سخت تر همه تیکه و کنایه میزنن

دختر زمستان ...kord
دیگه بعد این همه بی احترامی و بی توجهی مشخصه طرف نمیخواد بمونه ، میمونه اما برای نیازهای خودش فقط

منو نمی‌خواد ،فهمیدم ب اجبار خانوادش بوده ،اونم از حرف مردم میترسه .فقط موقع نیاز منو میبینه بعد میره .خیلی ناراحتم 

دختر زمستان ...kord