یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خودم خیلی تحقیق کرده بودم و در نهایت دیدم برای من تخت کنار مادر بهتره
اولا حالت تخت داره، گاردش مقاوم تره، شب تا صبح هر وقت لازم شد به یه تکون دستت حرکت میکنه نیازی نیست نصفه شب دنبال دکمه بگردی و ....
الان ۱۵ماهشه فعلا داخلش میخوابه. قصد دارم کلا چند ماه دیگه ببرم تو اتاق خودش و تخت نوجوانش بخوابونمش
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
نه نخریدم تخت کنار مادر چسبوندم ب تخت خودم ۱۸ ماهگی هم جداش کردم ولی کنار مادر نا ۳ همون جا بود موقع مریضی اینا میآوردم پیشم قشنگ ساپورت کرد تا ۳ سال بعدش جا نشد جمع کردم
منظورم از این برقی های کنار مادر هست! همینا که عقب جلو میشن تا ۱۸ کیلو هم تحمل وزن دارند مثلا برند م ...
میدونم کدومو میگی. من تخت برای بهتر و راحت تر بود.
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
بچه من ۱۵ ماهشه. از ۱۵ روزگی تا الان میخوابه داخلش. به نظر من از گهواره امن تره. تخت گاردش بلنده. گهواره اصلا گارد نداره. بچه از چند ماهگی غلت میزنه و اینور اونور میره. به نظرت میتونی دو ساعت با خیال راحت بخوابی؟ الان دختر من بیدار میشه سریع بلند میشه سرپا میمونه. حتی شده نصفه شب هم از خواب بیدار شده وایساده!