2777
2789
عنوان

بچه ها نظر سنجی آره یا نه؟؟؟؟؟؟

325 بازدید | 19 پست

سلام دوست جونیا. من یه موضوعی مدنظرمه ولی نمیتونم اینجا طرح کنم . نظر سنجی زدم شمها فقط بگین آره یا نه؟؟😄😄😄

میدونم بهم میخندین ولی خوب دوس دارم جواباتونو بدونم.😘😘

راستی من ۵تا عمه دارما

تعداد رای : 61
نظرسنجی
آره، خدا بزرگه
17
27%
نه، اصلا فکرشم نکن
3
4%
دو چرخه، سیبیل بابات میچرخه
5
8%
چی بگم والله
7
11%
خدا شفات بده
29
47%

گزینه آخر مورد استقبال کثیری قرار گرفته😂😂😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گزینه هم من اضافه کنم؟

رفتم دکتر گفته بیخطری😆😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

نه من خطرناکما.ـ تب کریمه کنگو دارم😜😜

جوووون انگووووووری.😆