2777
2789

چی بوده که باعث شده گریه کنید ؟تهش خیلی غم انگیز باشه ...میخوام ببینم سد مقاومتم تاکجا پیش میره

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا بدون من:) 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من حتی با سریال پایتخت هم گریم میگیره. خخخخ

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

آخر فیلم من پیش از تو منقلب شدم.

فیلم هفت از دیوید فینچر هم تهش خیلی بد بود. 

ولی فیلمی که کلا غم‌انگیز باشه ندیدم به اون صورت.

آها آها انیمه مدفن کرم‌های شب‌تاب

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

پوست شیر، شبی که ماه کامل شد، بی بدن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
آخر فیلم من پیش از تو منقلب شدم. فیلم هفت از دیوید فینچر هم تهش خیلی بد بود.  ولی فیلمی که کل ...

همشونو دیدم نه خیلی بد نبودن فقط یکم مدفن کرم شب تاب اونم اینقدر در غمگین جلوه دادنش تلاش کرده بودن جذابیتش برام رفت

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم