2777
2789

دوستم همین ی کم پیش اومد پیشم دیدم کلی گریه کرده 

بعد دوس پسرش سربازه بعد میگف 2 روزه ازش بیخبره ینی اصلا ب دوستم زنگ نزده  تو این 2 روز، چون پسره توی یکی از شهرای سیستان داره خدمت می‌کنه اونم ی جای خارج از شهر بعد میگف چون این یکی دو روزه اونجا سیل اومده از پسره بیخبره منم بش میگم شاید ب خاطر سیل آنتن قط شده  چون دوستم میگه اونجا توی حالت عادی ام ب سختی آنتن می‌داده تا با هم حرف بزنن دیگ الآنم ک اینجور شده شاید کلا آنتن رفته ولی داره مث ابر بهار گریه می‌کنه🙁 بعد میگه شماره خواهر پسره ام داره ولی تالا با دختره حرف نزده قبلا همین جوری شماره خواهره پسره رو گرفته ، من میگم ی کم صبر کنه شاید آنتن اوکی بشه خوده پسره زنگ بزنه ، میگه ن دلم طاقت نمیاره .. شما بگید من چی بگم بش ی کم آروم بشه🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت  نباش ب دوستت بگو ان شاالله  چیزی نیست ب خاطر سیل واینا  شاید سرشون شلوغ سرباز از اسمش معلوم  خونه خاله ک‌نرفته هروقت دلش خواست زنگ بزنه 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
عزیزم بخاطر سیل چابهار داماد ما ارتشیه بردنش کمک چندروزه  نترس خبری نیست اعزامشون کردن سیل زده ...

خب آخه این سرباز نیرو انتظامی بوده ، ب نظرت مشکل از همین آنتن بوده یا چیز دیگ ای خعلی حال دوستم بده 🙁

خب آخه این سرباز نیرو انتظامی بوده ، ب نظرت مشکل از همین آنتن بوده یا چیز دیگ ای خعلی حال دوست ...

از همون انتنه

فرقی نمیکنه سیل ک باشه انتظامی و ارتش نمیشناسه 

ولی مطمعنن همون انتنشون بخاطر سیل قطع شده برید بیرون بگردین

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

با یه پسری که راحتی مثلا پسر خاله ات پسر داییت بهش بگو زنگ بزنه به خواهر بگه من دوستشم زنگ می زنم جو ...

کسیو ندارع ک بگه همش میگه چیکار کنم ب خواهر پسره زنگ بزنم یا پیام بدم