2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت و نیم که مدرسه ایم این یک 

وقتی هیچ جا تاثیر نداره چرا میخوای تقلب کنی دو

سه این که اینجا تقلب کردن که سهله چون نه مراقبت مثل نهایی نه اهمیت آنچنانی توی نمرات پایانی داره مهم اون نمره ی کتبی نهایی 

هفت و نیم که مدرسه ایم این یک  وقتی هیچ جا تاثیر نداره چرا میخوای تقلب کنی دو سه این که اینجا ...

اره تقلب خیلی راحته بالاسر هر کدوممون یه مراقب گذاشتن درست بالای سرم هست دوربین 

مستمر کع تاثیر داره

اره تقلب خیلی راحته بالاسر هر کدوممون یه مراقب گذاشتن درست بالای سرم هست دوربین  مستمر کع تاثی ...

افرین پس اگه دوربین بالا سریع چرا میخوای این کار و کنی؟

تهش ده میشی

اونی که بیست میگیره نهایی می‌ده شمایی هم که نخونده ده بگیری نهایی میدی

این که تقلب کنی یا نکنی با خودت من توصیم و کردم 

ولی بخون که تو نهایی گیر نکنی

شبه نهایی هم تاثیر نداره ، میگن تاثیر داره که من و شما بخونیم 

که اگه بخونیم برای نهایی نسبتا آماده میشیم

افرین پس اگه دوربین بالا سریع چرا میخوای این کار و کنی؟ تهش ده میشی اونی که بیست میگیره نهایی می‌د ...

من که تقلب نمیخوام عقل کل 

سوالا یکم قبل امتحان پخش میشه تو کانال ها میزارن سوالا رو 

میخواستم بدونم اگه کسی کانالی میشناسه که زودتر میزاره بگه 

من که تقلب نمیخوام عقل کل  سوالا یکم قبل امتحان پخش میشه تو کانال ها میزارن سوالا رو  می ...

😐 اولا مودب باش

دوما خب اصلا بذارن ۷و نیم صبح نه ، ده شب 

اصلا میخوای ببینی سوالا رو بلدی یا نه 

بیخیال ‌‌... هر چه بادا باد

😐 اولا مودب باش دوما خب اصلا بذارن ۷و نیم صبح نه ، ده شب  اصلا میخوای ببینی سوالا رو بلدی یا ...

خب اگه سوالا دستمون باشه میتونیم راحت نمره بیاریم دیگه بعدشم ماهممون گوشی میبیریم مدرسه هم چیزی نمیگه ولی یکم زودتر بزارن خیلی خوبه