اين ماه كلومفين و تروزول خوردم الان روز ٢٥ پري هستم اما نوك سينه هام بسيار درشت شدن و درد دارم .كسي تجربه من رو داشته و باردار باشه..ممكنه اثر دارو باشه؟؟تو رو خدا راهنمايي كنيد🙏🙏🤧🤧
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شيباني جان من درد دارم هميشه قبل پري سينه هام اما الان نوك سينه من خيلي پهن شدن خنده دار شدن😂😂چون نوك سينه من كوچيك هست..اما اميدوارم شما زود مادر بشيد
انشاالله به حق این ماهه عزیز باردارباشی گلم غصه نخور.منم آخرای ماه رمضان پارسال بود ک فهمیدم باردارم اون ماه رگ های سینم زده بود بیرون ودردناک شده بودن
باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
متاسفم که اینو میگم ولی دل نبند به علایم.منم لترزورل و آمپول مصرف کردم این ماه همه ی علایم حاملگی رو داشتم و نوک سینه ام هم درد می کرد دیگه امیدوار بود که حامله ام حتی روز تاخیر پریودم لک دیدم خوشحال شدم که لک لانه گزینی هس.درد پری و نوک سینه داشتم فک می کردم حالا سه روز گذشته و پری نشدم و علایمارو همچان دارم پس حتما حامله ام تا اینکه شب پریود شدم.الانم همچنان درد نوک سینه دارم😂کلا ماها که دارو مصرف می کنیم هورمونامون میریزه به هم بدنمون قاط میزنه.هر روز فکرم پیش حاملگی بود اسکل شدم.اصلا اهمیت نده صب کن یه هفته از وقتت گذشت برو بتا بده