2777
2789

دوستان کسی هست اینجا درخواست فرزندخواندگی رو بدونه؟ لطفا اگر میدونید بهم شماره بدین تماس بگیرم با هم دربارش صحبت کنیم.

تعداد رای : 2
نظرسنجی
اطلاع دارم
1
50%
اطلاع ندارم
1
50%
شماره میدم بهت توصیح میدم
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه قبلش باید ی سری توضیحات بدم که چتی نمیشه توضیح داد؟؟

خب من برات توضیح میدم ببین شرایطشو داری یا نه

سن یکی از زوجین بالای 30 باشه.

از تاریخ عقد 5سال گذشته باشه

اگر بچه نداشته باشید میتونید برای فرزند خواندگی دائم اقدام کنید که حداقل 2سال و گاهی بیشتر طول میکشه

اگر بچه داشته باشید و یا نداشته باشید و دلتون بخواد میتونید برای سرپرستی بچه های امین موقت یا نیازمند درمان اقدام کنید

سوء پیشینه و تست اعتیاد هم باید ارائه بدید جلسات مشاوره داره، بازدید از منزل داره و فعلا این هارو یادمه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

خب من برات توضیح میدم ببین شرایطشو داری یا نه سن یکی از زوجین بالای 30 باشه. از تاریخ عقد 5سال گذش ...

مرسی از توضیحاتتون، این توضیحات کلی هست ولی من درمورد شرایطم باید برای یک نفر که این مراحل رو رفته توضیح بدم تا بیشتر راهنماییم کنه. 

کسی که توی تاپیک غیر من نیست خواستی بگو لایکم کن بخونم سریع پاک کن

ببین من وضع مالیم بدک نیست. یعنی متوسط هستیم. ی کوچولو از افراد متوسط بهتر. همسرم کارش دولتیه. اما شرایط کاریش طوریه که میره و میاد. الان حدود دو سال هست در ی جایی ساکن هستیم که زیاد شکل و شمایل خونه مناسب نیست. خودمون هم خواستیم اینطور باشه تا بتونیم پول بیشتری سئو کنیم. نمیدونم آدرس اینجا رو به بهزیستی بدم بیاد ببینه قبول میکنه بچه بهم بده؟ ی فکر دیگه هم دارم اینه که ممکنه برم شهری که همسرم برای کار میره و میاد اونجا ساکن بشیم. اصلا موندم چیکار کنم؟ چند بار میان به خونه سر میزنن؟ قبلش هماهنگ میکنن؟ چقدر به طاهر خونه گیر میدن؟ ممکنه بگن خونتون رو باید عوض کنید؟ و اینکه اگه تو مدت انجام فرایند این کار اگه برم شهر همسرم آیا ممکنه گیر بدن؟؟

چرا جواب نمیدین؟؟

خواب بودم

دفعه اول که میان بازدید 

نمیدونم یعنی انقدر وضع خونه داغونه یا میشه به‌ش گفت خونه؟ 

بعد از تحویل بچه هم زیاد میان

ماه اول دوبار

بعدش هرماه تا 6ماه اگه اشتباه نکنم بعد هم هر دوماهی یکبار 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

خواب بودم دفعه اول که میان بازدید  نمیدونم یعنی انقدر وضع خونه داغونه یا میشه به‌ش گفت خونه؟& ...

خونه هست. اما اینقدر وسیله دارم، همه جا پر از وسیله هست. از اینکه خونه مال خودته استعلام میگیرن؟ نمیشه ادرس خونه مادرم رو بدم؟ اوونجا هم زیاد میرم میام. بعد اینکه پرسه گرفتن بچه چقدر طول میکشه؟

خونه هست. اما اینقدر وسیله دارم، همه جا پر از وسیله هست. از اینکه خونه مال خودته استعلام میگیرن؟ نمی ...

نه بابا

از اول راست بگو. دروغ بگی بهت اعتماد نمیکنن. 

برای دائم که گفتم کم کمش 2سال ولی مطمئنم بیشتر طول میکشه. آخه خیلی صف طولانی داره و بچه ها هم کم هستن. در مورد اون دوتا گزینه دیگه حدود 2ماه تقریبا

نه بابا از اول راست بگو. دروغ بگی بهت اعتماد نمیکنن.  برای دائم که گفتم کم کمش 2سال ولی مطمئن ...

ی نفر که بچه گرفته، گفت سه ماه که بیشتر طول نمی‌کشه؟؟ :(

بچه های امین موقت ی چطوره؟ چه شرایطی دارن؟ سنهای بالاتر هستن؟ مامان بابا دارن؟ اونا هم پیش خودت میاری؟

ی نفر که بچه گرفته، گفت سه ماه که بیشتر طول نمی‌کشه؟؟ :( بچه های امین موقت ی چطوره؟ چه شرایطی دارن؟ ...

برای نوزاد شیرخوار اونم دائم 3ماه نیست عزیزم خیلی خیلی بیشتره مگه بچه های بزرگتر درحد 4،5سال به بالا

بچه های دیگه ای هم هستن به نام امین موقت که سرپرست دارن ولی فعلا شرایط نگهداری اونهارو ندارن و بچه مجبوره چندوقتی رو توی بهزیستی بمونه شما میتونید اون زمانی که قراره بچه اونجا باشه اون رو بیارین توی بستر خانواده و خلع عاطفی اون کودک رو پر کنید. معمولا مدت زمان موندن بچه بین 6ماه تا 2ساله باز هم میگم  معمولا، ممکنه کمتر هم باشه. گزینه دوم بچه های نیازمند درمان هستند که شما بچه رو میاری و باید نسبت به بیماریش پیگیر درمانش باشید میارینش منزل و هر دکتری که لازمه میبرینش پرونده پزشکی‌ش رو هم بهتون تحویل میدن. این بچه هارو خیلی زود تحویلتون میدن و برای نیازمند درمان معمولا 6ماه بعد شناسنامه به نام خودتون صادر میشه. 

برای نوزاد شیرخوار اونم دائم 3ماه نیست عزیزم خیلی خیلی بیشتره مگه بچه های بزرگتر درحد 4،5سال به بالا ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت، برای نیازمند درمان، موقت میاریم پیش خودمون یا دایم؟ خودمون هر بچه ای بخوایم تحویل میگیریم؟ 

مثل فرزندخواندگی باید تو سایت مراحل رو پر کنیم؟

مرسی عزیزم از توضیحاتت، برای نیازمند درمان، موقت میاریم پیش خودمون یا دایم؟ خودمون هر بچه ای بخوایم ...

برو سایت فرزند خواندگی ثبت نام کن مدارکی که میخواد رو بارگزاری کن بعد 1ماه برو اداره بهزیستی شهرتون خبر بگیر

امین موقت که نمیمونه پیشتون و موقعی که شرایط خانواده اش درست بشه بازپیوند میشه به خانواده اصلیش ولی نیازمند درمان میشه مال خودتون شناسنامه هم حدود 6ماه بعد صادر میکنن