2777
2789
عنوان

راهنمایی درخواست فرزند خونده از بهزیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 18 پست
برو سایت فرزند خواندگی ثبت نام کن مدارکی که میخواد رو بارگزاری کن بعد 1ماه برو اداره بهزیستی شهرتون ...

مرسی عزیزم. خیلی لطف کردی. ببخشید اینقدر سوال میپرسم. نیازمند درمان ، بیماریهاشون اساسیه؟ یا مداوا میشن؟

مرسی عزیزم. خیلی لطف کردی. ببخشید اینقدر سوال میپرسم. نیازمند درمان ، بیماریهاشون اساسیه؟ یا مداوا م ...

ببینم عزیزم

همه مدل هست مثلا یک بچه ای ایدز داشت خانواده ای بردنش که یکی از زوجین خودش مبتلا بود. کوتاه قامت بوده بردن، آنومالی دست و پا یا یکیش بوده، مشکلات قلبی، شکاف کام تا مشکلات کوچیکی مثل معده و اینها. شما اگه خواستی مراجعه کنی بهشون بگو من کودکی میخوام که با پیگیری های ما کامل بچه درمان بشه. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.