2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم پولیپ روده بزرگ داشت.

با اسهال متوجه شد. حدود شیش ماهی میشد اسهال داشت.

عمل کرد. ۳۰ سانت از روده رو دراوردن.

خدا رو شکر یکسال و نیم گذشته و خوبه.

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
من روده تحریک پذیر داشتم از وقتی نرفتم دکتر و قرص نخوردم و همه چی هم خوردم و حتی فک نکردم بهش خوب شد ...

علایمشون تقریبا مشابهه فرقش اینه تو پولیپ در مدفوع خون هست من فکر میکردم بیماری همسرم روده تحریک پذیر باشه ک دکتر دارو داد خوب نشد گفت اگه خوب نشه احتمالا پولیپ هست ک امروز علایمشو تو نت خوندم فهمیدم 

من روده تحریک پذیر داشتم از وقتی نرفتم دکتر و قرص نخوردم و همه چی هم خوردم و حتی فک نکردم بهش خوب شد ...

روده تحریک پذیر همون اعصاب هست ک میزنه روده رو درگیر میکنه وقتی ذهنت آروم باشه خوب هستی ایشالله همیشه آرامش داشته باشی

با سرچ تو نت هیچی معلوم نمیشه فقط استرستو بیشتر میکنه. دکتر ببرید و کولونوسکوپی و آندوسکوپی بده. انش ...

همینطوره.ولی چون اخر هفته هست امروز هیچ جا نوبت ندادن.

چطور فهمیدید؟علایمتون چی بود همسرم تهوع و اسهال و شکم درد داره مدفوع سیاه رنگ داره میخام بدونم بریم ...

من مشکل یبوست داشتم و معده درد زیاد ، که معدم آندوسکوپی شد کلکسیون مشکلانو داشتم ، رو ده هم کولونوسکوپی کردم چندتا پلیپ بود برداشت