2777
2789

با طلاهای سرعقدم ماشین خریدیم

۱۲ ملیون دیگه مونده بدیم طرف که سند به ناممون بشه

زنگ زدیم مادر شوهرم ۵تومن بیشتر نداشت 

شوهرمم گفت پس هیچی من ۱۲ تومن نیاز دارم اونم برا خودت که دستت خالی نشه چون پدر شوهرم

به رحمت خدا رفته

بعدبابا بزرگ شوهرم کادو بهمون داد روزای اول که عقد کردیم بهمون گوسفند کادو داد ماهم گذاشتیم توی

گوسفند های مادر شوهرم نگهداره حالاگفتیم اون بفروش پولش بریز حسابمون گفته نه خودم بر میدارم

موقعه محصولات پولش بهتون میدم

خوب ما الان نیاز داریم پولش بفروش به یه غریبه

اعصابم خورد کرده منم دخالت نکردم 

شوهرمم چون بابا نداره درکش میکنه گفت باشه قطش کرد 🖤💔🫤🫤حالا محصولش سه ماهه دیگه هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدمیگفتین ما الان احتیاج داریم 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

حالا گذشته از دلیل مادرشوهرتون که من نمیدونم چیه ، الان فصل خرید و فروش گوسفند نیست و بشدت ضرر میکنید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

خیلی سخته برای کسانی که پدر ندارن خادرشون هم بی شعور باشه 

چون من چنین مادر شوهری دارم درک می کنم

هیچ وقت نمی بخشمش امیدوارم تاوان دونه دونه کثافت کاری هوایی که کرده رو بده 

از این به بعد مالتون باهاش قاطی نکنید که اوضاع همین هست