2777
2789
عنوان

از وقتی شوهرم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 21 پست

من تو دعوا بهش گفتم هرکس به من ظلم کرده جوابشو گرفته 

مثل پدر و مادرت که الان نمی تونن راه برن 

مثل خواهرت که شوهرش بهش خیانت کرده 

توهم جواب پس میدی 

گفت بابای تو هم به من ظلم کرد که تصادف کرد به بدترین نحو مرد 

بابای من یه ساله فوت کرده ومن هر روز براش اشک میریزم 

داغ دلم تازه تر کرد 

گفتم بابای من چه بدی در خقت کرده گف هیچ بدی تو رو به من غالب کرده 

درحالیکه همیشه میگف بابای تو هیچ بدی به من نگرده و حتی براش چندین بار شدیدا اشک ریخته و گفته یاد خوبیاش میفتم 

الان ده روز این حرف به من زده ولی یادم نمیره

حرف من خیلی زشت بود ولی اون نباید بزرگترین درد منو به روم میورد

من تو دعوا بهش گفتم هرکس به من ظلم کرده جوابشو گرفته  مثل پدر و مادرت که الان نمی تونن راه برن ...

منم از این میسوزم پدر مادرم همیشه خوب بودن باهاش هیچ توقعی نداشتن ازش همیشه احترامشو داشتن پدرم بشدت آدم ساکتیه بر عکس پدر اون فحشمم داده هر حرررفی بهم زده مادرش خیلی دلمو شکسته خیلی تو زندگیمون سنگ انداخته حالا من و خونوادم بد روزگاریم

فقط خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از این میسوزم پدر مادرم همیشه خوب بودن باهاش هیچ توقعی نداشتن ازش همیشه احترامشو داشتن پدرم بشدت ...

اره به خدا دقیقا من و خانواده م همینه 

حتی چون شوهرم بد‌غذاس 

هروقت بریم خونه هر عضو خانواده م که غذایی باشه دوست نداشته باشه  بر شوهرم غذای جدا میپزن 

پدرشوعر منم فحش ناموس داده به شوهرم جلو بیست نفر 

پدرم هرسری شوهرم میدید از شونه ش می بوسید 

از بدی های مادرش هم هرچی بگم کم گفتم 

حتی خودش هم گاهی اوقات میگه 

اره به خدا دقیقا من و خانواده م همینه  حتی چون شوهرم بد‌غذاس  هروقت بریم خونه هر عضو خان ...

من مادرش قیافرو مظلوم میکنه با پنبه سر میبره خیلی تلاش میکنه منو از چشم پسرش بندازه مثلا دائما بهش میگه فلان دختر دیدم خیلی خوشگل بود یا من خواستم واسه خودم کار راه بندازم بمن گفت پشتتم بعد به شوهرم گفت زن اگه بره سرکار دیگه شوهرش به چشمش نمیاد ولی من اونقد دل رحم و احمقم عمل کرده همش اونجا کمک میرم

فقط خدا
من مادرش قیافرو مظلوم میکنه با پنبه سر میبره خیلی تلاش میکنه منو از چشم پسرش بندازه مثلا دائما بهش م ...

مادرشوهر من از همون اولین باری که رفتم خونه ش جواب سلام منو نداد 

ولی جلو‌پسرش و شوهرش و دختراش برام اسپند دود میکرد

منه ساده هم نمیگفتم این من وارد میشم جواب سلام منو نمی‌ده و روشو بر می چرخونه با یه حالت خیلی بد که ینی برچی اومدی

فقط میرفتم خونه شون کسل میشدم چون اولین رفتارش میدیدم 

بعد هی جلو اونا تبلیغ میکرد که چرا فلانی خونه ما با اخم میشینه وناراحت 

آخه لامصب تو همون اول کرمتو ریختی

مادرشوهر من از همون اولین باری که رفتم خونه ش جواب سلام منو نداد  ولی جلو‌پسرش و شوهرش و دخترا ...

میخواسته تو رو آدم بده کنه این سیاست همشونه تو رو به آدم میگن مثل دخترمی ولی از پشت خنجر میزنن پسر خرشونم هیچوقت نمیفهمه که آتیشا از گور مادر خودشه همش زنشو بد میدونه

فقط خدا