2777
2789
عنوان

قرص رسپیریدون برای بچه ها

186 بازدید | 11 پست

خیلی شیطونه و تمرکز نداره 

بدم بهش قرصو

کسی تجربه داره

دکتر اعصاب و روان نوشته 

5سالشه 

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨

همش میخوابه بعدش

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربه داری من برای عدم تمرکز داد

منم ی دکتر خیر ندیده داد مشکل بچم ربطی به مشکلات عصبی نداشت نوشته بود براش شبو روز فقط خواب بود پسر من دو سالش بود 

برای بیش فعالی پسرداییم هم نوشتن شیش سالش بود مداوم میخوابید ولی دکترش کم کم قطع کرد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

با جون بچت بازی نکن گناه داره اون دکتر دلش به حال تو و بچت نمیسوزه ی چیزی میده بخوره و همش بخابع

بچه ای ک شیطنت نکنه بچه نیس

اگ دادی و خدایی نکرده بچت مرد یا اصلا یک گوشه ساکت مثل عقب مونده ها شد خوبه خوشحال میشی

لطفاً نکن گناه داره

با جون بچت بازی نکن گناه داره اون دکتر دلش به حال تو و بچت نمیسوزه ی چیزی میده بخوره و همش بخابع بچ ...

خب تمرکز نداره.... 

خواب و خوراکش خوبه

اما تمرکز نداره و یاد نمیگیره

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨

برای مشکلت باید ببریش کار درمانی ب مرور مشکل توجه تمرکزش حل میشه طول می‌کشه ولی خوب میشه باید با تمرین کردن این مشکل رفع شده نه با قرص و دارو

متاسفانه ی عده خیر ندیده ک اسمشونو گذاشتن روانپزشک روانشناس دکتر مغز و اعصاب تا میبری بچه رو اول ریسپیریدون و ریتالین میده میگه شش ماه بعد بازم بیار 

بچه ک میخوره اره ساکت و آروم میشه ولی امروز این دارو رو قطع کنی فردا تمام مشکلاتش بازم برمیگرده دوما این دارو ها سرطان زا هستن 

من ک مربی پسرم مخالفت صدرصد کرد منم ب حرفش گوش دادم  و ی نکته ی دیگه این داروها مثل مخدر وابستگی میارن و ترکش برای بچه عذاب اوره 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی