2777
2789

اول اینکه همیشه این بحث امسالی ها بوده و هست ولی خداییش ۹۶با این تحول عظیم سایت یکدفعه انگار زلزله آورد با خودش 

من الان نزدیک یکساله عضو شدم هیچ وقت این حجم از بی ادبی و تاپیک سرکاری رو ندیده بودم 

الان میدونی تاپیک پر از دروغه بهش میگی هنوز اونقدر اعتماد به نفس داره که بازم داستان رو هدایت می‌کنه به یه سمت دیگه و معترضان رو هم بیرون میکنه از تاپیک😆

خوشبختى مانند "تلفن" است اگر دیگران نداشته باشند، به هیچ درد شما نخواهد خورد... براى دیگران آرزوى خوشبختى کنید.💖💖
نه عزيزم خيالتون راحت  

سلام ببخشيد تاپيكتون در مورد چيه كه از طريق سايت خود به خود قفل شد؟؟معمولا وقتي اي پي مشترك باشه اين اتفاق ميوفته

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بعضي از كاربراي ٩٦ هستند اينقدر باشعور , باسواد و باشخصيت هستن ك من فقط خدا رو شكر ميكن ...

وای شما هم فهمیدید من چقدر خوب و باشعورم؟  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
 ن بعضي از كاربراي ٩٦ هستند اينقدر باشعور , باسواد و باشخصيت هستن ك من فقط خدا رو شكر ميكن ...

ممنون عزيزم كه انقدر مهربوني

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
سلام ببخشيد تاپيكتون در مورد چيه كه از طريق سايت خود به خود قفل شد؟؟معمولا وقتي اي پي مشترك باشه اين ...

نه عزيزم بالا توضيح دادم حالا ازتون خواهش ميكنم شما هم يه بار امتحان كن الان ببينم واسه من اينجوري شد فقط 

من فکر میکنم تو ورژن جدید کاربری ساختن راحت شده وگرنه من خودم کلی زمان برد تا موفق شدم انقدر ذوق کردم انگار جایزه نوبل بردم😂

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت
خود من هم نميتونم وارد تاپيك بشم فكر كنم چون هم تو موضوع تصوير بود هم تو اول تاپيك به خاطر همين باز ...

اشغال  

تو هم مردی 'خودتو لو دادی تو همون تاپیک اول 

اه من رفتم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

منم اخر نفهمیدم مادام دی چی شد. تاپیکاشو می خوندم خیلی طبیعی بود حرفاش یه جورایی ادم خوشش می اومد ازش. یکی دو روز نیومدم بعد که اومدم همه جا حرفش بود ولی اخرم کسی درست توضیح نداد ماجرا رو

من بعداز چند وقت دوری از مجازی از این سایت خوشم اومد و بعد کلی کلنجار عضو شدم ولی انگار اینجا هم به ما نیومد😔الان ک رفتم رو شکلکه دیگه نتونستم نظر بدم ترسیدم ویروسی چیزی گرفته باشه گوشیم 

ماشالله هر روز ک آدم چیزای تازه ميفهمه

منم مامان میشم ب زودی زود ب امید خدا⁦☺️⁩
وای شما هم فهمیدید من چقدر خوب و باشعورم؟    

اتیکت بارداری نداشتی فکرمیکردم شماهم مردی الان😂😂جدیدا ازرواتیکت بارداری خانوماروتشخیص میدم😂

عاشقان قدرت ، هرگز نمی توانند عاشق مردم باشند ،  و عاشقان ملت ، هرگز نمی توانند ، عاشق قدرت باشند