2777
2789

خیلی بی انصافیه جمع می بندی!خیلیها خواننده خاموش بودن مدتها بعد امسال عضو شدن. مثل من. اون موقعها هم که خاموش بودم همیشه تاپیکهای سر کاری و آدمهای بی ادب بودن. ولی قبول دارم جدیدن بیشتر شدن. شاید نی نی سایت خیلی معروف شده و بعضی ها میان برا اذیت کردن. یا اینکه عضو شدن راحت تر شده. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد.ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود."اولدوز و کلاغها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته نمیشه به همه برچسب زد میگم خودمم مدتها طول کشید تا بتونم عضو بشم یادمه تو گوگل یه چیزی راجب رنگ مو زدم نی نی سایتو آورد یادش بخیر حتی بلد نبودم برم یه تاپیک دیگه رو بخونم فقط تو سرچ تو گوگل برام بعضی صفحات رو میاورد 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

ناراحت نشيد اما اگه وقتي ميبينيد مرد و مشكل رواني داره بي تفاوت از كنارش رد بشيد و فقط گزارش بزنيد به جا دهن به دهن كردن دمش ميذاره رو كولش ميره اينا واسه همين چيزا عضو ميشن ديگه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

منم از اول بارداریم با نی نی سایت بودم ولی نمیشد وارد شم بخاطر ورژن خاصشـولی خدا رو شکــــــر ورژن که عوض شد من عضو شدم

تایپ متون فارسی،به صورت غیرحضوری،صفحه ای700تومن...اگه کسی میتونه جایی بهم معرفی کنه ممنون میشم

ن بعضي از كاربراي ٩٦ هستند اينقدر باشعور , باسواد و باشخصيت هستن ك من فقط خدا رو شكر ميكنم بخاطر داشتن همچنين كاربرا و دوستاني تو اين سايت 😌😘

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
تو این سایت هیچکس مثل مادام دی نتونست سرکار بذاره. ..خیلیا عاشقش, شده بودن    

جریانش چی بوده

تایپ متون فارسی،به صورت غیرحضوری،صفحه ای700تومن...اگه کسی میتونه جایی بهم معرفی کنه ممنون میشم