2777
2789

يكماه پيش يجا دعوت بوديم افطار

من تو اتاق بودم و كيفم پيشم بود

كيفم بزرگ هست چون وسايل بچه توش ميزارم

يه چنددقيقه اي وفتم پذيرايي وقتي برگشتم ديدم يه گوله مو تو كيفمه

خيلي تعجب كردم ك اين مو چيه اخه مگه خونه جارو نشده…حالا مثلا اگر رو زمين بوده چجوري تو كيفم رفته

البته زيپم باز بود ولي كيفم بزرگه و ارتفاع داره

خلاصه بخودم گفتم چرت پرت فكر نكن

حالا ازون شب دقيقا تو خونمون همش دعوا ميشه نميخوام ربطش بدم ب مو ها

شايد چشم خورديم

ولي سابقه نداشت ما انقد دعوا كنيم 

نهايتا دوسه ماه يبار😕😕😕اگر چشم بوده برا رفعش دو سه بار تخم شكوندم فايده نكرد 

ادم وقتي عاجز ميشه فكرش الكي ميوفته ب شك و…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه تخم مرغ به چه دردی میخوره 😐

توسل کن به قرآن به خدا ،۴۰ روز بقره بزاز 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

من جات باشم صدقه کنار میزارم به فقیری بدم 

دعوا و بدی از زندگیت بره

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

آیه وان یکاد بزن به دیوار و زیاد بخونش

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

عزیزم سوره حمد توحید ناس فلق کافرون و آیت الکرسی رو به ترتیب هر کدوم رو ۷ بار بخون به اسپند خالص و بعد از اذان مغرب دود کن توی خونه خیلی موثره

آخر شب هم ذغال و اسپند خاموش شده رو بریز سر کوچه یا خیابونتون

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

چنددين دفه١٠٠ تومني و ٥٠ تومني دادم فقير..

قران بخون 

برای ارامشتون 

مخصوصا 

نادعلی بخون در روز ۷بار 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘