2777
2789
عنوان

عین س.گ همش گشنمه

612 بازدید | 24 پست

صبح پاشدم ی نیمرو خوردم. ناهار قیمه خوردم. شام برگر. میان وعده چاقاله بادوم، ویفرشکلاتی، تخمه. الان شکمم میگه قووور قوووور قوووور. هی هم دارم وزن کم میکنم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه من👈

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بارداری؟ 

نه 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
😂😂مثل من هرررررچی میخورم بیشتر گشنه م میشه

شوهرم هم اندازه من میخوره دو برابر من وزنشه 

دارم تبدیل به مارمولک میشم😶

منم جدیدا همش گشنم فک کن شام بیرون خورده بودم اومدم خونه رفتم سر یخچال 🙁

وای منم دقیقا همینطورم 

مثلا امشب یه ساندویچ بزرگ و سیب زمینی از بیرون گرفتم و خوردم و اومدم خونه از شام مامانم اینا هم باز خوردم بعدشباز رفتم کیک و اینا خوردم ولی عین مارمولک لاغرم و حساااابی کمبود وزن دارم

منم هرچی میخورم باز گشنم میشه وزنم نمیره بالا

دکتر به من گفت فست متابولیسم هستم

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

وای منم دقیقا همینطورم  مثلا امشب یه ساندویچ بزرگ و سیب زمینی از بیرون گرفتم و خوردم و اومدم خ ...

خوشبحالتون 

واقعا بنده برگزیده هستین 

با خیال راحت بخورین لذتشو ببرین 

من تا یه لقمه اضافه میخورم عذاب وجدان کوفتم میکنه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است