2777
2789
عنوان

شوهرم بخیه های شکممو مسخره کرد و گفت شکمت خیلی زشت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 13198 بازدید | 159 پست
ولش کن بعضیا انگاری عادت دارن تو درد بقیه داشته هاشونو به رخ بکشن

بابا ترو خدا ولش کنید من ناراحت نمیشم از این حرفا‌‌..خب راستش شوهرم از طرفی هم خوبه..از وقتی زایمان کردم کارای خونه رو به عهده گرفته.خلاصه این موردم امروز پیش اومد

خدایا شکرت..خدایا کنارم باش
اره واقعا بخاطر پول حرص داره میخوره الکی ایران میگیره ..وگرنه بچه از خودش از اونجا در اومده باید ذوق ...

اوووف از دست مردا خودم خوب کاری میکنم که اعتماد به نفس شوهرم نابود کردم نباید بهشون بها بدی عیب روت میزارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وااای

سلام عزیزم

همسرم لحن خوبی نداشته و حق داری رنجیده باشی... ولی یجورایی راست گفته.. من بیشتر بخاطر خودت میگم نه حرف شوهرت

من هم سزارین داشتم هم طبیعی

رد سزارین همیشههههه زیر شکم میمونه و حاش بیحس هست!

ولی بخیه طبیعی یه لایه نتزک پوست هست که برای من اصلااااااا جاش نمونده و مشخص نیست کجا بوده!

جدای از زیبایی ظاهری، عوارض سزارین با طبیعی قابل مقایسه نیست

طبیعی مجرای زایمانی هست که خدا قرار داده ولی سزارین یه جراحی سنگینه که عوارضش متحمل خودت میشه در بلند مدت

بگو بجاش بهتر از بخیه خوردن اونجامه

بخیه شکم رو نمیدونم ولی بخیه اون ناحیه از بدن کلا محو میشه و نشون نمیده‌‌‌‌....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نه ..ب این فکر کن زود خوب میشی ..من مرخص شدم رفتم خونه مهمون گیرم اومد خودم چای شیرینی میوه آوردم تع ...

انشالله بتونم از پسش بربیام دوس ندارم تو بیمارستان مامانم هست اه و ناله کنم غصه منو بخوره

ممنونم که تجربیاتتو بهم گفتی عزیزم❤️

وا من شوهرم جای بخیه سزارین م بوس می‌کنه میگه فرشته ازش در اومده 

الان این کامنت خیلی‌ کمک کننده بود ممنون 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
داشتم به صورت خاموش میخوندم نظرارو یکی نوشت همسرش بالعکس استارتر فلان فلان  خواستم بگم خداروش ...

می‌دونم با منید من شوهرم خیلی بدی داره ک شاید شوهر اسی نداشته باشه من اینو گفتم جای بخیه مسخره نیس ..اینکه شوهرش با سزارین مخالف بوده میخاد عب باره رو اسی 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
جای خالی پستتون حس میشد🫶

🤭👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بابا ترو خدا ولش کنید من ناراحت نمیشم از این حرفا‌‌..خب راستش شوهرم از طرفی هم خوبه..از وقتی زایمان ...

عزیزم بهش بگو من با توجه به تجربه اطرافیانم که زایمان طبیعی داشتن علاوه بر درد زیادی که کشیدن نتونستن مث سابق رابطه جنسی داشته باشن افتادگی رحم و مثانه و عفونت زیاد و.. دارن زایمان سزارین انتخاب کردم