2777
2789
عنوان

تجربه م از کولونوسکوپی

694 بازدید | 11 پست

یه فرایند خیلی خیلی زیاد حال بهم زن . هم قبلش که داروهارو باید مصرف کنی .هم حین انجامش . هم بعدش که شکمت پر گازه . شما تجربتون چطور بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زمانی که یه خانومی انجام میداد دیدم حالشون رو .......

بنظرم واقعا دردناک و سخته

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
وای من میخواستم برم یعنی اینقدربده دردم داره

ببین حینش بیهوشی نمی‌فهمی . ولی قبلش دوروز نباید غذا بخوری ‌ فقط آب . و تا زمانی که اسهال نشی و کف دفع نکنی ول نمیکنن من همه داروهاشو خوردم ولی چون کف دفع نکردم ۹ تا شیاف زدم . که بازم افاقه نکرد . بعدش که بهوش میای شکمت پر گازه و نفخ داری باید تموم زورتو بزنی بگوزی حتما . ولی الان بعد ۵ ساعت حالم نرمال شده