2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 22 پست
بهترین کار بیخیالیه 😂😂منم میگم برید تو اتاق همونجا دعوا کنید راحت می‌شینم با شوهرم گپ میزنم 

آخه صداشون میره واحد بغلی

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه صداشون میره واحد بغلی

بگو برن اتاق با ب همسایه بگو خودش ب بچه هات تذکر بده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بهترین کار بیخیالیه 😂😂منم میگم برید تو اتاق همونجا دعوا کنید راحت می‌شینم با شوهرم گپ میزنم 

اینا اهل شو آف هستن

دوس دارن من شاهد دعوا باشم 

هی این میگه مامان اون اینکارو کرد و برعکس

منم میرم درو قفل میکنم تا بلکه خودشون بی خیال شن🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینا اهل شو آف هستن دوس دارن من شاهد دعوا باشم  هی این میگه مامان اون اینکارو کرد و برعکس من ...

عزیزم 😂😂🤭

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوش به حالت دختر من خیلی نق میزنه با داداشش لج میکنه گاهی به خاطر هرچی جیغ بنفش میکشه دوست دارم گریه ...

شما از اول کوتاه اومدی خواهرزاده منم ۵سالشه خواهرم رو سرویس کرده اصلا حساب نمی‌بره چون از اول کوتاه اومدن جلوش