2777
2789

سلام 

ميدونيد كه بيمه هاي تكميلي بصورت گروهي كار ميكنند . انفرادي بيمه ملت رو پيدا كردم كه يه طرحي رو داره باسم "بيمه درمان تكميلي خانواده" اما ميگه كه 9 ماه قبل از زايمانت حتما بايستي خودتو بيمه كني تا هزينه هارو پرداخت كنيم . شما جاي بهتري رو سراغ ندارين؟

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)

ماهی چقد نه ماه قبل باید بدی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتي 9ماه قبل هم خودت رو بيمه كني بازم به صرفه است.

پس بنظرتون خوبه ؟ حتي ميگفت 30 درصدش رو ازتون نقد ميگيريم مابقيش رو بصورت اقساط

پس بنظرتون خوبه ؟ حتي ميگفت 30 درصدش رو ازتون نقد ميگيريم مابقيش رو بصورت اقساط

به نظر من كه عاليه ،چون شما كه فقط از زايمانش استفاده نمي كني،سنو ها و آزمايشات رو هم هزينه ش ميگيري.

چقدر تعهد زايمان داره؟

خدايا شكرت.

سلام.بیمه آتیه سازان حافظ هم خوبه.

میگن اگه تو بارداری بیمه کنی خودت رو ۵۰۰ تومن از هزینه هات رو میده.اگرم قبل بارداری باشه تا حدود یک میلیون.من اینو شنیدم.بازم خودت پرس و جو کن

خدایا هیچ وقت دست من و همسرم و نینیمون رو رها نکن..میشه برای سلامتی نینیمون صلوات بفرستی؟؟ سپاس
به نظر من كه عاليه ،چون شما كه فقط از زايمانش استفاده نمي كني،سنو ها و آزمايشات رو هم هزينه ش ميگيري ...

باهاش تلفني صحبت كردم بستگي به طرحي كه انتخاب ميكني داره دقيقا مبلغاش رو يادم نيست فكركنم اوني كه من خوشم اومد5 م رو ساپورت ميكرد

سلام.بیمه آتیه سازان حافظ هم خوبه. میگن اگه تو بارداری بیمه کنی خودت رو ۵۰۰ تومن از هزینه هات رو می ...

مرسي عزيزم . پس ملت خيلي بيشتر رو ساپورت ميكنه طرحاش از 1 ت بود به بالا

باهاش تلفني صحبت كردم بستگي به طرحي كه انتخاب ميكني داره دقيقا مبلغاش رو يادم نيست فكركنم اوني كه من ...

خب همینی که خوشت اومد ماهی چقده😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».