2777
2789
عنوان

بيمه تكميل درمان انفرادي براي زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 22 پست
خب همینی که خوشت اومد ماهی چقده😆

ماهيانه نبود گفت كه 30 درصدش رو بايد نقد بدي مابقيش رو اقساط .قراره 5شنبه حضوري برم ميترسم يه مبلغي رو بگم اشتباه باشه اما فكر كنم اين طرحش طرفاي 600 بود براي يك سال دقيق يادم نيست

پنج شنبه كه رفتم ميام دقيقش رو مينويسم

ان الله بالناس لرئوف رحیم (خداوند نسبت به همه مردم رئوف و مهربان است)
ماهيانه نبود گفت كه 30 درصدش رو بايد نقد بدي مابقيش رو اقساط .قراره 5شنبه حضوري برم ميترسم يه مبلغي ...

مرسی.بازم خیلی خوبه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی.بازم خیلی خوبه

خواهش فقط يه نكته اي اين طرح خانواده اس يعني زير 2 نفر نبايد باشه . من اگه بيمه تكميلي رو ميخوام شوهرمم بايد ثبت نام كنه

خواهش فقط يه نكته اي اين طرح خانواده اس يعني زير 2 نفر نبايد باشه . من اگه بيمه تكميلي رو ميخوام شوه ...

آها میدونم اکثرا همینن.مثلا داداشم اینا چهارنفرن ولی مامان بابامم بیمه کرد.اجباری بود دو نفر دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

سلام بچه ها.من عمل دارم رحمم دوشاخس.و بیمه تکفیلی از4/1قرار درست بشه شما میدونید از چند وقت بعدش میش ...

بستگي به بيمه اي داره كه داري استفاده ميكني بعضياشون بلافاصله بعد ميتوني استفاده كني و بعضي ديگه هم حتما بايستي يه مدتي از قرارداد گذشته باشه بايد حتما ازشون بپرسي

توي سايتش يه بروشور پيدا كردم اينم لينكش  https://melat.ir/broshure/darman96-1.pdf

سلام عزیزم شما از بیمه تکمیلی انفرادی ملت استفاده کردید؟شرایطش چی بود؟

راستش منم دنبال ی بیمه تکمیلی انفرادی ام برای زایمان این تاپیک و دیدم