2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۴ برگشته ۶ که دوتا بالاتر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الهی امین دعا کنید لطفا❤️

من براشون صلوات فرستادم شماهم برامن دعاکن خدا آبرومو حفظ کنه حضرت زهرا وامام زمان ضامن آبروم بشن نمیدونم چه کسی به شوهرم پشت سرم حرف زده که شوهرم بهم میگه حال خودتم از خودت بهم میخوره ( یعنی ببخشید منظورش تو مجرد بودی خراب بودی) هرچی بهش قسم خوردم باور نکرد فقط تنها چیزی میخوام برام دعاکنین آبروم حفظ بشه😭😭😭

فقط خدااااا
فامیل ما برگشت

خذارو شکر دعا کنید مریض ماهم برگرده اصلا هیچ تغییری نکرده دعا کنید از کما بیاد بیرون

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
من براشون صلوات فرستادم شماهم  برامن دعاکن خدا آبرومو حفظ کنه حضرت زهرا وامام زمان ضامن آبروم ب ...

الهی امین خدا حاجتتون بده  ب بهترین نحو

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
2825
2823
2791
2779
2792