2777
2789
عنوان

خانمهای یزدی کمکککککککککککک

150 بازدید | 6 پست

میخوام برای زایمانم بیام یزد لطفا بفرمایید 

1. بیمارستان مجیبیان مثل سابق خدماتش خوبه؟و همرا هم لازمه؟

2. چه جوری خواهش کنم که خود دکتر مجیبیان عملم کنه؟

3. و بفرمایید هزینه سزارین و بستن لوله چقد میشه؟

سلام بله خوبه  

مهدیه مجیبیان بری پیشش خودشم میاد بالا سرت

عزیزم سزارین فک کنم سه و خورده ای چهار تومن بشه

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید ماماها و پرستارا یکم جدی باشن ولی بهت میرسن

من دختر داییم بیست روز پیش زایمان دومش مجیبیان بود مث دوسال پیشش راضی بود

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  
عزیزم شاید ماماها و پرستارا یکم جدی باشن ولی بهت میرسن من دختر داییم بیست روز پیش زایمان دومش مجیبی ...

فدات

خیلی با شوهرم کل کل کردم تا قبول کرد 

آخه اینجا غریبم و کسی رو ندارم که کمکم کنه

بیام اونجا خواهرم اینا هستن 

به نظرت ظرف یه هفته حالم خوب میشه برم خونه خودمون شهر خودم.

فدات خیلی با شوهرم کل کل کردم تا قبول کرد  آخه اینجا غریبم و کسی رو ندارم که کمکم کنه بیا ...

بله عزیزم ایشالا زود سرپا میشی

بچه اولتونه؟؟؟

ایشالا صحیح و سالم بغلش بگیری  

[QUOTE=43058319]بله عزیزم ایشالا زود سرپا میشی بچه اولتونه؟؟؟ ایشالا صحیح و سالم بغلش بگیری    [/QU

نه عزیزم

بچه دوممه

بچه اولو شهر شهر همسری به دنیا آوردم

بیمارستانهاش افتضاحه و خیلی بد بود

از اون ور مادرشوهرم 10 روز اول اومد خونمون و هی میگفت این کار رو بکن اینو بپز و..به جای کمک هی باید براش چایی و...

برای همین می خوام فرار کنم 

سری اول مامانم و آبجی ها اومدن خونمون و کلی کمک کردن

ولی حالا همشون رفتن سرخونه زندگیشون و بچه کوچیک دارن مامانم هم نمیتونه سابیدگی کمر داره

اما برم یزد همشون میان خونه مامان کمک

خیلی لطف کردی دلم آروم شد