2777
2789
عنوان

دیابت خواهرم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترعمم بچگی مبتلا شد بهشون انسولین دادن دو ماه زد خودش قطع کرد دارو گیاهی خورد الان خوبه اما ما ترس ...

نه عزیزم اینکارو نکنید خیلی خطرناکه چجوری سرخود اینکارو کردن؟؟!!!اگه بره کما کی جواب میده؟!؟ من داداشم از ۶ سالگی دیابت داره بجز انسولین هیچی دیگ چارش نیست نوع ۱ اگه نوع دو بود میتونست با قرص اینا کنترل کنه ولی نوع یک کلا از کار میوفته  فقط چارش انسولینه تا ابد... امیدوارم یه درمانی چیزی براش پیدا کنن🥺🥺

کاش وقتی کسی میره خاطراتشم ببره:):.. 
نه عزیزم اینکارو نکنید خیلی خطرناکه چجوری سرخود اینکارو کردن؟؟!!!اگه بره کما کی جواب میده؟!؟ من دادا ...

عزیزم الان حالش چطوره؟تغذیش اینا؟دور از جونش به کلیه اینا آسیب نزد؟جای انسولیناش درد نداره؟

مال خواهر من میزنه یکم میسوزه مخصوصا بلند مدته که صبحا میزنه

بعد داداشت همه چی میخوره؟چند سالشونه

خدا حفظش کنه

حالش ک چی بگم خیلی لاغره اثلا چاق نمیشه قدشم کوتاه مونده خیلی دلم براش میسوزه 😫 نه خداروشکر کلیش سا ...

الهی بگردم عزیزم 

انشالله تنش سالم باشه قد و وزن ملاک نیست 

مهم شخصیت و انسانیته انشالله به بهترین جایگاه خودش برسه تو جامعه 

برو دکتر آزمایش بده پیشگیری کن عزیزه دلم 

میشه ازش سوال کنی ببینی چرا جای انسولین خواهر من درد داره؟😢

عزیزم ممنون از کدوما میزنه انسولین اونی ک طوسی رنگه و یکیشون ابیه؟  یا از اون قدیمیا ک سوزنش د ...

نه ازاین خودکاری ها

نوروپید و لانتوس 

لانتوس طوسی 

اون یکی سرمه ای نارنجی

خب ببین ازش پرسیدم گفت مگه میشه درد نداشته باشه بعد یک مدت عادی میشه براش چون خیلی وقت نیست ک میزنه ...

عزیزم بعد بپرس چیکار کنیم ای وان سی پایین بیاد اینکه بالاس خطر نداره؟

قنداش تو خونه خیلی پایینه حتی موز یا کیکم میخوره تاحالا از ۳۰۰ بالاتر نرفته

انسولیناش خیلی کم میزنه چون افت قند داره قنداش خوبه مثلا در روز خیلی بزنه از صبح تا شب جز لانتوس دو سه واحد