2777
2789
عنوان

دیابت خواهرم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 103 پست
عزیزم همینو  میخواستم بگم تو بیمارستان نمیدونم سرم میزدن چی میزدن قندا همه بالای ۳۰۰ روزی چهار ...

آزمایش ای وان سی نشون میده ک تو ۳ماه گذشته قند خونش چطوری بوده بالا بوده یا ن اونو حتما انجام بدین

آزمایش ای وان سی نشون میده ک تو ۳ماه گذشته قند خونش چطوری بوده بالا بوده یا ن اونو حتما انجام بدین

بیمارستان احمق نگرفتن ازش فردا میخواییم ببریم بنویسه خیلی استرس گرفتیم اصلا نمیدونیم چیکار کنیم 

از طرفی عموم گیر داده دارو هام مطمنه پزشک طب سنتیه اطمینان کنید

شب و روز نداریم ما  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد برای سن ۱۰ سال ای وان سی چند باشه نرماله جوابش چند روزه میاد

فداتشم مبشه براش دعا کنی؟خودشم استرس داره بچم😭😭😭خواهرمه جیگر گوشمه کاش من دیابت بگیرم اون خوب بشه

درکت میکنم ولی استرس براش بده خیلی،چیزی پیشش نگین عادی رفتار کنین خیلی چیز ترسناکی نیست ی مدت بمونه واستون عادی میشه حالا انشالله ک اشتباه باشه ازمایشاتش

درکت میکنم ولی استرس براش بده خیلی،چیزی پیشش نگین عادی رفتار کنین خیلی چیز ترسناکی نیست ی مدت بمونه ...

خداکنه به حق امام حسین بگن دیابت نداره مامان بابام از غصه آب شدن 

عزیزم تو آزمایش افراد دیابتی دیگه چیا بالا پایینه 

دیروز دوباره آزمایش داد ناشتا نه ولی گفتن همه چی نرماله

فداتشم مبشه براش دعا کنی؟خودشم استرس داره بچم😭😭😭خواهرمه جیگر گوشمه کاش من دیابت بگیرم اون خوب بشه

میدونم چ حالی هستین خیلی این مشکل دارن خواهر دوستم ۱۴سالگی متوجه شدن الان شوهر کرده ی دختر داره بازم حامله اس خیلی عادی زندگیش فقط مراقبت زیاد میخواد این بیماری اونم بیمار خورش دیگ باید باش کنار بیاد مراقب باشه

میدونم چ حالی هستین خیلی این مشکل دارن خواهر دوستم ۱۴سالگی متوجه شدن الان شوهر کرده ی دختر داره بازم ...

خیلی برامون سخته مخصوصا که ۱۰ سالشه باور نمی‌کنیم 😭😭😭😭😭

[QUOTE=336027457]خداکنه به حق امام حسین بگن دیابت نداره مامان بابام از غصه آب شدن  عزیزم تو آزم ...

انسولین نزد اونروز بعد غذا اینا یدونه صبحش زدیم که بالا آورد و دل‌درد داشت بردیم آزمایش گفتن همه چی اوگیه دل‌درد شاید برای ویروس یا سرماخوردگی باشه 

الان دو روزه بعد غذا اینا قندش اوکیه ولی چون مامانم استرس داره انسولین صبحاش میزنه اما قندش بعد شام اینا کلا میزونه از ۱۴۰ بالاتر نداره