دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 عنوان بچه ها من دو روز نمیتونستم نظر بدم تاپیک بزنم 165 بازدید | 19 پست این یه نوع تعلیقی هست یا خطای سایت خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌 1403/01/29 | 08:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اناوحلما عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 6830 سایت مشکل داشت حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6078 ما میتونستیم دلت بسوزه😝😂 میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 ما میتونستیم دلت بسوزه😝😂 خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
رژینم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 3997 تاپیک منم راجع ب بیاید از خوبیای همسرمون بگیم ترکید حرف بدی نزده بودم در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف
توتوهوهومن عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 234 سلام من هم همین طور نمیتونم تاپیک بزنم بدون هیچ اطلاع رسانی واقعا نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟🤔🙄 مهم نیست مشکلات بزرگ باشن خدا بزرگتره من به خدا اعتماد دارم 🤗😇💖
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6078 شوخی میکنم باهات سایت بسته بود میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 سلام من هم همین طور نمیتونم تاپیک بزنم بدون هیچ اطلاع رسانی واقعا نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟🤔🙄 الانم? خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 شوخی میکنم باهات سایت بسته بود 🥰 خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
دختران_مهربان۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2613 تاپیک منم راجع ب بیاید از خوبیای همسرمون بگیم ترکید حرف بدی نزده بودم اون عقده بعضی کاربرای که شوهرشون خوبی نداره از حسادت گزارش میزنن.. خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
آتش_زیر_خاکستر عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 1273 منم همین طور امروز داشتم به پسرم میگفتم وقتی اومدم بهش نشون بدم دیدم درست شده کلی بهم خندید گفت مامان خیالت راحت شد حالا بشین هر چی دلت میخواد تو تاپیکها نظر بده
بیژامهءآقاماشاله عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 432 همه همین وضعیتو داشتن لطفاً اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن که جوابگو نیستم❤درخواست دوستی هم ندین قبول نمیکنم💛✋