2777
2789

خانما من تو بدترین شرایط زندگیم گیر کردم.دوتا دختر دارم و الان دوماهه رژیم و قرص دارو تقویتی میخورم واسه پسردار شدن.

هفته آینده قرار اقدام کنم ولی اصلا دلم آروم نیست.

۶ماه زیرنظر دکتر بودم واسه آی وی اف ولی نشد

متاسفم

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم سخته ولی دلتو باید بزنی به دریا یا کلا انجام ندی یا این ریسک بپذیرید که ممکنه دختر بشه 

دختر داشتن خیلیم قشنگه عزیزه دلم میدونم آدم دلش میخواد یه جنسیت دیگه رو هم تجربه کنه انشاالله این نی نی پسر میشه 

انشاالله هرچی به صلاحتونه پیش بیاد

یه دونه دختر دارم با صدتا پسر عوضش نمیکنم  خدا صلاح بدونه ب وقتش پسر میده نداد بازم شکر

عزیزم یه پسر داشتم .دو قلو دار شدم جفت دختر .یه شب به همسرم گفتم کاش همه چی فراهم بود ۱۰ تا دیگه دختر میاوردم همه دخار بس که خوب وآرومن