2777
2789
عنوان

ناراحتیم منطقی به نظرتون،؟؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست

اتفاقن منم فکر میکردم چقد احتیاج به تنوع دارم

داشتم تصمیم میگرفتن برم قشم یا چابهار

با خودم به این نتیجه رسیدم یه کاری شروع کنم بزنم برای خودم

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دخترای بی عار میرن هنر یاد میگیرن؟! 

نه اون قسمت حرفش که گفت وقتت رو بی خوردی میگذورنی رو گفتم 

گفتم یعنی منم دانشجو ام اونم همش تو مسیر رفت و آمد بین دو شهر …جوری گفت وقتتو بیخودی میگذرونی انگار…

وگرنه هنر خیلی هم خوبه 

ولی واقعا از ایشون بود که همچین حرفی بزنه؟؟؟

نگاه از بالا به پایین نبود ؟؟؟

اگر بخوای تو رابطه اینقدر نکته بین و سختگیر باشی سر یک سال پیر میشی دور از جونت عزیزم، حرف خاصی نزده ...

خب این جور مواقع که من ناراحت میشم اما ناراحتیم برای اون قابل پذیرفتن نیست چیکار کنم 

قبلا بحث میکردم به رو میاوردم اما الان سکوت میکنم و بحث و منحرف میکنم یا کلا اگه بورسه ناراحتی میگم نه اصلا چرا ناراحت…چون نمیخوام رابطمون خراب بشه ولی از دورن حرررررص میخورم 

چیکار کنم،

نه اون قسمت حرفش که گفت وقتت رو بی خوردی میگذورنی رو گفتم  گفتم یعنی منم دانشجو ام اونم همش تو ...

نه واقعا من برداشت بدی نکردم حالا این که با چه لحنی این صحبت رو کردند که به ‌شما برخورده من نمیدونم.. 

ولی نصیحت خواهرانه میکنم بهتون چون هنوز نامزدید.. عزیزم متاهلی و زندگی مشترک خیلی خیلی گذشت و صبوری میخواد، نه صرفا بخاطر طرف مقابلتون که اون اذیت نشه! نه، بخاطر ارامش خودتون و زندگی خودتون، احساس میکنم یک مقدار زودرنجید.. زندگی مشترک این حساسیت و نکته سنجی ها رو نمیکشه گلم

راجع به تفاوت های اساسی تفکر و ذهن خانوم ها و اقایون هم که نگم برات! با تجربه متوجه میشی کم کم،