2777
2789
عنوان

شوهر داشتن چه حسی داره؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 51 پست
حسم میگه قراره من بعد ازدواج خوشبخت بشم 

حس منم همینه

چون خیلی آدم صبوری ام درکمم بالاس فک نمیکنم هیچوقت ازهم ناراحت شیم البته بستگی ب طرف هم داره ها ک بلد باشه چطور رفتار کنه اما انصافا اونیکه من قراره انتخاب کنم قطعا باید مث خودم باشه هیلی سخت پسندن🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کافیه عصبی باشه حالا تو تا آخر قضیه را حسابشا بکن میخوای بری بیرون عصبی میشه بچه نمیخوابه عصبی میشه غذا آماده نباشه عصبی میشه 

این فقط یه مورد بد اخلاقیه 

حالا خودت ببین بقیه ویژگی های بد اخلاقی چیکار میکنه با آدم و هر بار تکرار میشه 

آدم خسیس ، آدم رفیق باز، بدبین 

مهم اینه آدم متعادل و نرمال پیدا کنی که خییییلی دقت میخواد 

وگرنه زندگی متاهلی با آدم خوب خیلیم خوبه و خوش میگذره 

با دلهای پاکتون برای آرامش قلب خودم و خانوادم یه صلوات مهمونم کنید🌹❤️
فقط کافیه عصبی باشه حالا تو تا آخر قضیه را حسابشا بکن میخوای بری بیرون عصبی میشه بچه نمیخوابه عصبی م ...

اخ اخ نگو من قبلا با ی همچين ادنی دوست بودم همه این ویزگی های بدو داشت روزگارمو سیاه کرد

عزیزم منم دقیقا مثله شما فکر میکردم و تا حالا چندین بار ازدواج کردم و هر بار شکست خوردم

اولی افتضاح بود از هر نظر،،،میپرسی چرا پس ازدواج کردی ،،،،چون اولش اینجور نبود

دومی خیانت کرد

سومی همچنین

چهارمی رو همشونو سفید کرد 

حالا الله اکبر که چرا این سرنوشت شد نصیبم

عزیزم منم دقیقا مثله شما فکر میکردم و تا حالا چندین بار ازدواج کردم و هر بار شکست خوردم اولی افتضاح ...

وای شما رکورد زدیییی😂

نمیدونم چی بگم امیدوارم هرجی بصلاحه همون بشه 

سلام. من با همسرم بعد از کلی مشکلات ازدواج کردیم. بازم بعد ازدواج هزاران مشکل داشتیم از طرف خونواده خودم. الانم شهر غریبیم. اوایل که خیلی غصه میخوردم بخاطر مشکلات و اذیتها اما یهو چشم باز کردم دیدم جز من ‌و شوهرم، هیچکس نقشی تو روزای سخت زندگیمون نداره، پس چرا اجازه بدم نظراتشون اعصابمون رو بهم بریزه. در نتیجه اولویتم شد خودم و همسرم و زندگیمون.

نمیدونم بقیه چرا مینالن. ولی خب من بنظرم بهترین انتخاب زندگیم رو کردم. مردی که از همه نظر برام بهترینه و با همه مشکلاتی که داشتیم، تونستیم عاشق بمونیم. همیشه هم میگم شاید توی دنیای موازی یه کار محشر کردم که خدا این آدم رو نصیبم کرده.

اینم بگم که این چندسال سختترین شرایط اقتصادی و روحی رو هم گذروندیم. اما خب همدیگه رو داریم و این خوبه.

خلاصه که ازدواج میتونه بهترین اتفاق زندگی باشه اگه درست انتخاب کنی و درست مدیریت کنی. 

ببخشید طولانی شد.

سلام. من با همسرم بعد از کلی مشکلات ازدواج کردیم. بازم بعد ازدواج هزاران مشکل داشتیم از طرف خونواده ...

چقد قشنگ

ایشالا خدا عشق بیشتری نصیبتون کنه و کنار هم خوشبخت ترین باشین♡