2777
2789
عنوان

دخترم ابله مرغون گرفته،چندروز طول میکشه بریزه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 24 پست
اره احتمالش هست منم از پسرم گرفتم 

وای یاخدا،دختر جاریم پارسال گرفت بیست سالشه میگفتن خیلی بد گرفته،کلا دکترمیگفتم پسرم نگیره گفت الان بگیرن بهتره تابزرگی بگیرن سخت میشه اره

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
بزرگه دخترم ماشاالله۱۲سالشه،بایدبخودش یاد بدم،شما کاری کردیزودترخوب بشه اخه لامصب فصل امتحاناتم هست

پسر من دو ساله اس فقط پماد میزنم و استامینوفن و هیدروکسی زین داروهاشه 

هندونه .شربت خاکشیر بهش میدم تا زود خوب بشه خنکی خیلی خوبه 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاخدا،دختر جاریم پارسال گرفت بیست سالشه میگفتن خیلی بد گرفته،کلا دکترمیگفتم پسرم نگیره گفت الان ...

اره برا منم سخت بود

ولی بزار اون یکی بچتم بگیره راحت بشی

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
اون واسه خارشه ترمیم کننده هم هست ولی خب این فقط ترمیم کنندس واسه اینکه جای زخم نمونه احیانا اگه زخم ...

خیرببینی الهی

اره برا منم سخت بود ولی بزار اون یکی بچتم بگیره راحت بشی

😂😂چطوری بزارم خواهر،ماکه کنارهمیم،الانم پسرمو میخوام ازپوشک بگیرم یه بگیر بگیری شده اصن خدابخیرکنه

😂😂چطوری بزارم خواهر،ماکه کنارهمیم،الانم پسرمو میخوام ازپوشک بگیرم یه بگیر بگیری شده اصن خدابخیرکنه

نمیدونم ولی اگه الان بگیره هم خودش هم خودت راحت میشین

بچها زود خوب میشن

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
پسر من دو ساله اس فقط پماد میزنم و استامینوفن و هیدروکسی زین داروهاشه  هندونه .شربت خاکشیر بهش ...

بما شیاف و دوسه مدل قرص بایه پماد داده ،بچه کوچیک سخته نمیتونه دردشو بگه الهی زودتر خوب بشن همهی مریضا🙏

نمیدونم ولی اگه الان بگیره هم خودش هم خودت راحت میشین بچها زود خوب میشن

من میترسم نمیتونم برسم خدابخیرکنه

میخوای بگیره بشقابشونو یکی کن میگیره ولی دوهفته دیگه میریزه بیرون تواین دوهفته از پوشک بگیر 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
میخوای بگیره بشقابشونو یکی کن میگیره ولی دوهفته دیگه میریزه بیرون تواین دوهفته از پوشک بگیر 

اره وسط راهیم واسه پوشک گرفتن نصف راهو رفتیم،فک کنم بگیره دیگه دخترم دیگه هرجابره هرمریضی برمیداره میاره این بچه کوچیکه هم همش میگیره خلاصه تاخوب شن کلی طول میکشه منم حساس،داغون میشم 😥😪😪