2777
2789
عنوان

دعوای دخترم و باباش

1008 بازدید | 31 پست

سلام خانوما توروخدا کمک کنین ,من دخترم ۱۰ سالشه با من اخلاقش خیلی خوب و عالیه ,هم رازدارشم هم احترام کامل میزاره و درکل ازش خیلیییی راضیم ,درسته بعضی موقع ها شیطونی میکنه ولی خب بچس ,ولی متاسفانه با شوهرم میونه خوبی ندارن ,دختر کوچیکم خیلی گریه میکنه شوهرم بزرگه رو دعوا میکنه ,همش باها دستوری حرف میزنه اونم لجش میگیره گوش نمیده و شوهرم همش میگه میام میزنمتا ,منم از این حرفاش دلم میگیره کلی گریه میکنم ,به شوهرم میگم اذیتش نکن میگه تو بزاری من بلدم تربیتش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مادرش تو طویله بزرگش کرده که میخواد رو دخترتون هم این روشو پیاده کنه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

به شوهرت بگو اگ میخای بچه هات هوای همو داشته باشن ب بزرگه احترام بزار اگ تو پیری ارامش میخای ب بزرگ احترام بزار اگ میخای یه بچه برا خودت بسازی ک نمیشناسدت ب اینراه ادامه بده راه خیلی خوبی رودر پیش گرفتی

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

به به چه گهربار😶

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

به نظرم به همسرتون بگید این بچه تو سن حساسیه اگه از تو که پدرشی محبت نبینه اونوقت محبت رو تو کوچه و خیابون جستجو میکنه که کار از کار گذشته 

و بگید کی با کتک زدن رفتارش بهتر شده که دخترما دومیش باشه.

معجزه کن صبر مرا 
به به چه گهربار😶

😆😆😂😂

خدا خانوادتو رحمت کنه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

وای شمام این مشکلو دارین ,من امشب حمله ی قلبی دست داد ,چون قلبم مشکل داره 

دختر منم ۱۱ سالشه متاسفانه همش فراریه از پدرش 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

مادرش زود فوت کرده وی پدرش خیلی اذیتشون کرده ,خودشم میگه مگه من از ودرم ترسیدم الان برنده نشدم