2777
2789
عنوان

دعوای دخترم و باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش زود فوت کرده وی پدرش خیلی اذیتشون کرده ,خودشم میگه مگه من از ودرم ترسیدم الان برنده نشدم 

آخه من پدرم بی پدر بزرگ شد و اصلا هم ندیدش

اما جوری برام پدری کرده که انگار از پدرش یاد گرفته باشه و الگوش باشه و...

هرکی فرق داره دیگ

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

انروز یه ساعت رفتم بیرون اومدم خونه دیدم دختر بزرگم مثل بید میلرزه میگه مامان نزار بابا میخاد منو بزنه ,گفتم چیشده میگه با کوچولوعه لج کرده منم میخام بزنمش ادم بشه 

امشبم دختر کوجولوم رو بردم حموم ,به شوهرم گفتم تا من میام درساشو یبارم تو بپرس ,تو حموم بودم دیدم جیغشون رفت اسمون ,دخترم گریه میکزد,زود اومدم بیرون میگه وحشی شده دخترت تحویل بگیر ,میگه بهش گفتم برو لباسای خواهرتو بیار گفته خستم 

خوبه والا مردا هم روحیه سادیسمیشون رو سر دخترا در میارن ، خدا بزنه پس سر این مدل پدرها که مثل احمقها رفتار میکنن ،شوهر منم چند بار اینجوری رفتار کرد ولی باهاش چند ساعت حرف زدم و با دخترم هم حرف زدم تا اینکه بینشون خوب شد ولی نباید طرف مرد رو ول کرد چون بیشتر کفری میشن ،من که حرف اول اخرم اینه که هر چه با بچه بکنی در‌ اینده دور یا نزدیک سرت میاد اصلا شک ندارم

پسر من و همسرم هم همش در حال دعوان

من به پسرم گفتم این مرد خودشیفته اس

درکش کن

از وقتی پسرم بیخیال شده و. به غرغر و دعواها جواب نمیده

دعوا کمتر شده 

بعضی مردها از بچه 2 سال بدترن