2777
2789

سلام دوستان 

۱۰ تومن پول دارم میخوام بیت کویین بخرم به نظرتون الان زمان خوبیه؟

ممنون میشم هرکس دراین زمینه میدونه راهنماییم کنه

جسارتا اول حداقل اسمشو یاد بگیر بعد اقدام کن برای خرید

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم. تو این کاره بهش گفتم بیت کوی ن برام میخری الان پایینه

برام کاردانو خرید چون الان خیلی پایینه کاردانو و به زودی میکشه بالا به هر حال همه اینا احتماله و شانسیه اما الانم بیا کوی ن پایینه تقریبا

ببین به نظر من سرمایه گذاری تو این چیزا تجربه و بلد بودن میخواد وگرنه ضرره

مثلا همین بورس و سکه اینا یه عده قشنگ بلدن کی باید بخرن کی باید بفروشن باید بدونی تو یک سری شرایط اتفاقاتی که میفته باعث بالا پایین شدنشون میشه اینا رو همه رو بدونی که ضرر نکنی 

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»