2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کسی هست از پول بدش بیاد؟ طلا همون پوله دیگه

البته 

نگفتم از پول 

از اینکه طلا بندازم بدم میاد 

داشتم همرو فروختم خونه گرفتم 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

من کلی طلا داشتم همرو خونه خریدنی فروختم البته سه دنگ به اسمم کرد همسرم ،،،،بازم خورد خورد خریدیم خداروشکر الان بازم کلی طلا خریدم ،،،،،چند تا تیکه سنگین هم خریدم که حتی همسرم هم نمیدونه.....پولم سپرده بود گفتم بزار تبدیل به طلا کنم خوبه عقل کردم نزاشتم سپرده بمونه وگرنه الان صفر ریال شده بود 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

من خیلی کم دارم اونم برای تایمیه که میرفتم سرکار.سرکار نمیرم والا خرج ماهیانمم بدم هنر کردم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
حالا من طلا خیلی دوست دارم از این مینی مال ها و اینا خیلی خوشم میاد کلی تو گردنی فانتزی دارم 🥺

طبیعیه هرکی ب یچیزی علاقه داره من عاشق کیف و کفشم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️