میتونی از اسنپ اقساطی بخری، جلوی ضرر رو هر وقت بگیری منفعته
یا بعضی طلافروشا قسطی میدن، طلارو نگه میدارن هر وقت اقساطش تموم شد میتونی طلاتو تحویل بگیری
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
منم ۱۹ سالگی خوشم نمیومد هر چی مامانم اصرار می کرد حقوقتو الکی خرج نکن بده طلا بگیر گوش نکردم الان ۳۷ سالگی پشیمونم نه به خاطر خود طلا، به خاطر اینکه میشد تبدیل به چیزای دیگه کرد
کیف و کفش و خیلیییی دوست دارم عاشق کوله و کتونی ام
من نیز😍
نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
منم ۱۹ سالگی خوشم نمیومد هر چی مامانم اصرار می کرد حقوقتو الکی خرج نکن بده طلا بگیر گوش نکردم الان ۳ ...
خب اره
برا سرمایه خوبه
برا استفاده منظورمه بدم میاد
وگرنه براسرمایه باشه فروختم خونه گرفتیم
نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️