2777
2789

نمیدونم ولی دقیقا درسته و اینکه هرچقدم یکی باهاشون بدرفتاری میکنه بیشتر خوششون میاد

جان جدت لایک نکنننننن 🔪.                                                این کاربری دست دونفره و تاپیک ها ممکنه با هم مرتبط نباشن🫂🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۷ روزه باهاش حرف نمیزنم .خودم دلم تنگ شده ولی خیلی عصبی ام از دستش .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه جور طرحواره‌س، فکر میکنن اوووو دیگه هرچی هست و نیس همینه که ما به پره دماعش هم نیستیم وگرنه من به این عالی‌ای چرا نباید تحویلم بگیره

و البته مردها از زنها دست‌نیافتی خوششون میاد چون حس میکنن مردای دیگه نمیتونن همسرشون رو از چنگشون در بیارن و احساس امنیت میکنن.

یا حتی پز میدن که من یه همچین دوس‌دختری بدست آوردم (که حیف اون دختر)

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
😺😔همشون همینن

فقط اونجا که فکر میکنی خیلی آدم خوبیه اصلا اهل این چیزا نیست خیلی دوست داره تا همیشه میمونه بعد یهو میبینی ورق برگشت همه چی برعکس شد...

من ی درونگرام تو چی :)🌱