2777
2789
عنوان

اگر رستوران کره ای برین چی سفارش میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 38 پست
باشه عشقمم حتمااا🥺❤️ تهران بودی میگفتم توام بیای باهم بریم😢😢 به جاش املت و سوسیس تخ مرغ عمو حسن ...

ایشس مرتیکه با ثوثیثای خودش مسموم شدهه😂😂😂😂

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشس مرتیکه با ثوثیثای خودش مسموم شدهه😂😂😂😂

خیلیا تعریف میکنن از غذاهاش🤣🤣🤣

یه ویدیو دیدم ازش با هشت پا املت درست کرد خیلی خوشمزه شده بود انگار یارو خیلی خوشش اومده بود🤣🤣🤣🤣

عه دست گلت درد نکنه 🥺من اصن نمیدونسم تو ایران رستوران کره هست 

وگرنه تو فیلماشون یه جور غذا هارو میخورن مخصوصا مندو رامیون رو ادم چشمش در میاد😂😂😂🤣

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

عه دست گلت درد نکنه 🥺من اصن نمیدونسم تو ایران رستوران کره هست  وگرنه تو فیلماشون یه جور غذا ه ...

فدات شم😍😍😍

🤣🤣اره موافقم خیلی خوشمزه غذا میخورن ادم هوس میکنه.فروشگاه های اینترنتیم هست غذاهای کره ای بفروشه ارسال به سراسر کشورم دارن

خیلیا تعریف میکنن از غذاهاش🤣🤣🤣 یه ویدیو دیدم ازش با هشت پا املت درست کرد خیلی خوشمزه شده بود انگ ...

واییی 😂😂😂

اونو دیدی ماهیو از دریا دراورده بود؟😂

جونورا همین میفهمن قرار بدست این پخته بسن از قبل خودکشی میکنن😂😂

واییی 😂😂😂 اونو دیدی ماهیو از دریا دراورده بود؟😂 جونورا همین میفهمن قرار بدست این پخته بسن از ق ...

ارههه ماهی مرده رو الکی مثلا صید میکنه 🤣🤣🤣🤣ماهیم انقدر پخته بود که نرم شده بود کلا وا رفت بدبخت

فدات شم😍😍😍 🤣🤣اره موافقم خیلی خوشمزه غذا میخورن ادم هوس میکنه.فروشگاه های اینترنتیم هست غذاهای ...

نشی خوشگله😘

اره راست میگی ازین به بعد بزنم تو کار غذای کره ای😂

ارههه ماهی مرده رو الکی مثلا صید میکنه 🤣🤣🤣🤣ماهیم انقدر پخته بود که نرم شده بود کلا وا رفت بدبخت

روح ماهیه در غذابه😂😂😂😂

نشی خوشگله😘 اره راست میگی ازین به بعد بزنم تو کار غذای کره ای😂

❤️😍😘🤩

اره دقیقااا من یکی از آرزوهام اینه اکثر غذاهای دنیارو تست کنم کلا چیزای متنوع رو تست کنم دونه دونه

❤️😍😘🤩 اره دقیقااا من یکی از آرزوهام اینه اکثر غذاهای دنیارو تست کنم کلا چیزای متنوع رو تست کنم د ...

منم کاش یه عالمه پول داشتم دیگه کارم نمیکردم فقط با تور میرفتم مسافرت چیزای جدید امتحان میکردم😅