2777
2789
عنوان

حالا که نامزد کردم خواهر شوهرم بد از آب دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولش بی زبون بودم بعد ۸ سال مدل خودشون شدم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نه میترسم

جلو شون وا بدی ، تا آخر سوارت میشن ! 

اگه توهین و بی احترامی کردن ، توام از خجالت شون در بیا 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

😐😐میگم اون زنه گفت من از شوهرم و خانوادش هنوز چیزی جز خوبی ندیدم یک درصد میگم اگه حرف زنه درست باش ...

گفتم اگه شوهرت به حرف اونا باشه و دهن بین باشه باید فاتحه بخونی‌. شوهرت خوب باشه اونا حتی اگه بد هم باشن هیچ کاری نمیتونن با زندگیت کنن. بعدم رفت و آمدت حساب شده باشه جلو اونا غیبت کسی رو نکنی از نود درصد بحثا پیشگیری میشه نگران نباش. 

پس هرچی ساکت تر باشی بهتره

توخانواده شوهرم که اینجور ی بود ولی درمواقع ضروری هم باید جواب بدی من همیشه مادرشوهرم مهمانی میگرفت میرفتم کمکش بعد میدیدم ۵تاجاری های دیگه دست به سیاه وسفید نمیزنن اینقدر هم مادرشوهرم بهسون احترام میزاشت منم مثل انها شدم باید ببینی چه جوری ان 

عزیزم خانواده شوهر منو هرکی دید گفتن چ خانواده خوبی ولی ب حدیییی اذیتم کردن ک حد نداشت ب حرف بقیه توجه نکن دنبال فتنه هستن تا با کسی سفر نری نمیفهمی کی و چیکاره هستن بدشم کلأ این چیزا پیش میاد تو همه خانوادها هست

وای این حرفا جدی بگیر

منم محل ندادم واقعا خواهرشوهرم شیطانه جوری که مادرش چشم نداره بیاد خونه اش پ ازش میترسه و میگه از مکرش بترس

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

ولی من شوهرم پشتم وبخاطر اینکه خواهر کوچیکش به خودش ومن بی احترامی کرد الان ۱۳ سال ازدواج کردیم خانشون نرفتیم خواهرشوهرم یک ماه زودتراز من ازدواج کرد من اصلا نمی دونم کجا زندگی میکنن

اگه عقد نکردی برگرد من قاطیه خونواده پرجمعیت دردسر دار افتادم شوهرم اوایل خوب بود بعد ده سال انقد دردسرشون زیاد شده که مجبوره خودشو مداخله بده من بدبخت شدم بقول معروف میگه بغل خرابه خونه نساز چون خاکش رو خونه تو هم میشینه