2777
2789
عنوان

حالا که نامزد کردم خواهر شوهرم بد از آب دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 42 پست

باید میگفتی  اگه چیزی باشه ، از خجالت شون در میام ...

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

چیکار به حرف بقیه داری

یاد خودم افتادم

یه خواستگار داشتم قبل از اینکه بیان خونمون رفته بودن واسه تحقیقات یه نفر نمیدونم کی بود بهشون گفته بود این مادرش خیلی زن سلیطه ای هستش حریفش نمیشید ها بیخیال بشید 😐😐😐 مامان من آزارش به یه مورچه هم نمیرسه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از اول باید فکر اینجاشو میکردی اگه شوهرت هم تحت تاثیر اونا باشه و به حرف اونا باشه بدبختی فاتحه ...

😐😐میگم اون زنه گفت من از شوهرم و خانوادش هنوز چیزی جز خوبی ندیدم یک درصد میگم اگه حرف زنه درست باشه چیکار کنم نه اینکه زرتی میگی فاتحه بخون

چ فامیل حسودی داری،اومده زده تو ذوقت 

در رابطه با خواهر شوهرت

هر جا بری یه بیمار روانی هست حالا میخواد هر نسبتی داشته باشه 

اما توهم باید یاد بگیری هرجا که رفتی از حقت دفاع کنی 

هر جا ظالمی هست ظلم پذیری هم هست 

زیاد صمیمی نشو با خانواده شوهرت حتی اگ بهترین بودن 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

مثل من نباش من خواهرشوهرهام اززیر زبانم حرف میکشیدن با جاریهام بعد حرفهای خودشونا نمی گفتن حرفهای منا میرفتن میگفتن من ان موقع ۱۹سالم بود وساده ولی الان ۴ یا۵سالدیگه خانشون نمیرم اگرهم برم فقط باشوهرم اونم لال میشینم ومیام

خب من نمیتونم

چرا نمیتونی ؟؟ 

بلد نیستی از حقت دفاع کنی ؟؟

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

تو اکثر مواقع احترام احترام میاره

ما الان سه خواهریم بقدری زن برادرمونو دوست داریم حاصر نیستیم لحظه ایی ناراحت شه همه درعین صمیمیت احترام همو داریم 

برو خودت ببین چه جور شخصیتی دارن ویاد بگیر چطور برخورد کنی که حدو حدودت حفط شه