2777
2789
عنوان

آگاهی کودک برای ""حفظ حریم شخصی""

8457 بازدید | 102 پست

از خودم میگم ،چون منم یک مادرم ،یه پسر ۵سال و نیمه دارم که مدرسه میره ،آگاه کردن پسرم رو از سن ۳سالگی ب طور جدی شروع کردم ....

الان به درجه ای رسیده ک اجازه لمس دستاش رو حتی به کسی جز مامان و بابا نمیده ....

کسی حق بوسیدنش رو نداره ،حتی بوسبدن دست و پا 

چه مامان بزرگ ،چه خاله ،چه ......

مگر در مناسبت خیلی خاص،که از قبل با هم راجبش صحبت میکنیم ....

حالا این آگاهی چجوری شروع شد 👇👇👇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو سن ۳سالگی به اندازه درک کودک بهش آگاهی میدیم ....

من کاری ندارم که تو اروپا جلو بچههاشون زایمان میکنن یا هرجی (( روش بزرگ کردن بچه من تو جامعه ای ک دارم زندگی میکنم هیج ربطی به اروپا نداره ))

اولین قدم به عنوان پدر یا مادر هرگز برای حمام کردن بچهها کامل لخت نشید ،هیچ وقت 

حداقل تا زمانی ک بچه کنجکاوی هاش شروع میشه 

من حتا از نوزادی هم اینکار رو نکردم ،حتا تو اتاقی که نوزادم خاب عنیق بود هیچ گونه رابطه جنسی نداشتم 

(( رابطه عاطفی بحثش جداست))

من مراجعه کننده داشتم میگفت خانم دکتر برا اینکه پسرم عقده ای نشه و همه چی براش عادی براش لخت میشم پیشش ،حتا شیو هم میکنم ،خیلی براش عادیه ،وگرنه میرفت بیرون دنبال جواب برای سوالهای ذهنیش ...

گفتم الان ک راه رو برای بچه باز کردی میره بیرون برای تخلیه احساساتش،اگه تو امروز برای نقاط خصوصی و شخصی خودت ارزش قایل نشی اون بچه پسفردا اصلا معنی و مفهومش رو نمیدونه 

فکر میکنه چیز عادیه ،عیبی هم نداره کسی ببینه و دست بزنه 

چون مامان یا بابا یا مامانبزرگ و...... خیلی راحتن بااین قضیه

سلام من پسرم ۱۴ ساله هست دختر یک نیم ساله دارم همش استرس دارم تنهاشون بزارم 

همش فکر میکنم پسرم بخاطر کنجکاوی نقطه جنسی آبجی ش نگاه کنه دست بزنه 

خسته شدم از این همه استرس 

خیلی تنهاشون نمیزارم ولی خب نمیشه بیست چار ساعت باشم پر حد پنج دقیقه ده دقیقه تنها میشن 

چ جوری ب پسرم بگم نباید نگاه کنی این حرفا؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

رسیدیم ب سن ۴سالگی پسرم 

درکش بیشتر شد 

تعاملش با ادمها بالا رفت 

باشگاه رو براش شروع کردیم ((انجام ورزش اون احساسات منفی رو از بجهها دور میکنه )) گفتم تو باشگاه لمس بدن ممنوع ،ففط مربی اجازه داره برای یاد دادن حرکات گاهی به دست یا پا یا کمرت دست بزنه و همچنان نقاط شخصی بدنمون خصوصی ترین قسمته ک هیجکس جز مامان و بابا و گاهی اقا یا خانم دکتر نباید ببینه،اونم فقط در حضور مامان یا مامان ...

قطعا پسرم کنجکاوی های ذهنی زیادی داشت ،راجب بدن من ،توصیح دادم ک من بهت شیر دادم چون دندون نداشتی برای خوردن غدا ،گفت از کجا ب دنیا اومدم؟

گفتم خانم دکتر تورو از شکمم بدنیااورد 

درصورتی ک زایمانم طبیعی بود ،اما دلیل ندیدم ب بچه ۴ساله توصیح بدم ....

آناتومی بدن زنانه رو یگبار توصیح دادم و اونقدر براش کامل و واصح بود ک دیگه سوالی ازش نشد