2777
2789
ماامداداشمونوختنه کردیم مامانم دلش نمیومد💔🥲

مامان من بیشتر از بچه گریه میکرد 😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

من تو۳۰ روزگی بردم جیش اول گریه کرد و تمام ۳ روزم حلقش افتاد ولی داداشم بزرگ بود ۶یا۷ ساله خیلی اذیت شد 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من بیشتر از بچه گریه میکرد 😂

😂مامانم اومدیم‌خونه نشست گریه کرد😂😂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
اره همه میگن اما خیلی ضعیفه تازه الان شده ۳کیلو۲۰۰

عزیزم پسر منم وزنش کم بود اگه پسرت بزرگتر بشه و غلت بزنه یا چهار دست و پا بره کارت سخت میشه❤️

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

😂مامانم اومدیم‌خونه نشست گریه کرد😂😂

مادر بودن درده واقعا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بزار بعد ۴۰ روز،پسر من ۴۰ روزش بود دکتر ختنه ش کرد با لیزر،اونجا یه مقدار گریه کرد و خب برام آسون نبود،بالا سرش نرفتم ک نبینم مراحل کار رو ،وقتی تموم شد ساکت شد بهش شیر دادم و قطره مسکن ،دیگه بی قراری نکرد ،کم کم خوب شد،ب این فکر کن ک الان نوزاده و بزرگ میشه دیگه یادش نمیاد،هرچی بزاری بزرگتر شه براش سخت‌تر میشه،نوزاد خوبیش اینه زیاد جنب و جوش نداره

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖