2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم من ن زشتم ن بد هیکل....

731 بازدید | 23 پست

فقط کنار شوهر اشغالم اعتماد ب نفس ندارم....

رفته بودم دکتر اون نبود با دخترم رفتم حس میکردم خیلی خوب شدم حالم خوب بود میگفتم میخندیدم...جوری ک وقتی باکسی هم صحبت میشدم باخودشمیگفت حتما این خیلی خوشه و خوشبخته....در حالی ک افسردگی شدید داره نابودم می‌کنه....

کاش بره از زندگیم تاحالم خوب بشع... دعا کنید برام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بیشتر کارایی که دوست داری انحام بده .نزار خودت و از خودت بگیره 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

عجیبه ناراحتی خانمای سایت این قدر برا آقایون مهمه😑

بیچاره یه سوال مودبانه کرد

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

الان چطور فهمیدی خوش هیکلی 

اعتماد بنفسم رفته بود بالا وقتایی ک باشوهرم میرم حس میکنم بیریخت ترین آدم دنیام...ولی دیروز هر وقت تو آینه یا جایی میذیدم خودمو اصلا همچین حسی نداشتم

اعتماد بنفسم رفته بود بالا وقتایی ک باشوهرم میرم حس میکنم بیریخت ترین آدم دنیام...ولی دیروز هر وقت ت ...

با شوهرت همونطور رفتار کن که با تو رفتار میکنه اگر خوردت میکنه خوردش کن کوچیکش کن ایراد بگیر مدام 

خیلی خودخواهه متاسفانه اصلا حرف کسیو قبول نداره فقط خودش....خیلی زیاد سعی کردم بهش بفهمونم ولی ب دعو ...

معذرت میخام قصد نداشتم ناراحتتون کنم،با مشاور صحبت کردین خانم