2777
2789

خانما پارسال خواهرم که 15 سالشه اومد خونمون دوهفته ای موند اما تا میخواست بره شوهرم میگفت بمون اینجا خواهرت تنهاست منم شک نکردم همشم میگفت به خواهرم بیا ببرمت بیرون منم به بهونه درس خوندن میذاشت خونه اینجا خریت کردم تا اخرش که خواهرم رفت خونه همه چیو گذاشت کف دست منو مامانم منم نابود شدم وقتی حرفاشو شنیدم افسردگی گرفتم خواستم طلاق بگیرم که با گریه و زاری شوهرم پشیمون شدم بعد چند وقت من از داخل یه کانال درخواست مشاور درسی دادم که یه اقا که دانشجو فرهنگیان بود مشاورم شد منم به شوهرم نگفتم که مشاور دارم و رو مشاورمم اسم دوستم گذاشتم چون میدونستم اگه بدونه نمیذاره منم گفتم هرجور شده باید قبول میشدم که فردا دست از پا دراز تر نباشم بعد هفت ماه شوهرم فهمید و چ انگهایی که بهم نزد منم از حرفاش خورد شدم گوشیمو ازم گرفت الانم بهم نداده البته گوشی ساده و دوتا خط داده بهم ولی لمسیمو گرفته ازم همشم اینکارو میکوبه تو صورتم درحالی که خداشاهده فقط که من قصد هیچ چیزی نداشتم به جز اینکه قبول بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکاری که شوهرم کرده و هر حرفی که بهش زده

وا میدونم منظورم اینه چیا گفته شوهرت 

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
وا میدونم منظورم اینه چیا گفته شوهرت 

گفته بدون بوسم کن و بذار فلان جات بزرگ بشه باهات رابطه داشته باشم موهاتو بنداز بیرون و بدون تو میمیرم نرو از خونمون نمیشه واضح بگم میترکه

چکار کرده بود با خواهرت !!میگفتی چیزی خاصی نبود شکاکش کردی نسبت به خودت .با اقا هم کلاس درسی و مشاوره گذاشته باشی وقتی دوتاتون بهم احترام اعتماد داشته باشین هیچ موقع این چیزا پیش نمیاد ..با کارات شکاکش کردی .

گفته بدون بوسم کن و بذار فلان جات بزرگ بشه باهات رابطه داشته باشم موهاتو بنداز بیرون و بدون تو میمیر ...

یاخدا😞🤦‍♀️

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه