2777
2789
میسلار پوست خشک؟ 

روش نوشته بود برای پوستهای طبیعی ...بقیه اش رو نخوندم که مخصوص پوشت خشک هست یا نه ...من پوستم خشکه ..تا الان که استفاده میکنم راضی هستم ...از عطر و بوش هم خیلی خوشم میاد ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ درش صورتی هست؟ 

نه .صورتی رو نگرفتم ..هر چند الان تو سایتا که نگاه کردم دیدم برا پوست خشک همون در صورتی رو باید میگرفتم ..من درش مشکی هست اگه اشتباه نکنم ...بوی خیلی خوبی نسبت به بقیه داشت ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

هر چیز دربارهی محصولات گارنیر میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه تو شوینده هاش ، شوینده ضد جوشش ، شوینده آلوئه ورا ، پیور اکتیو و شوینده ویتامین سی خیلی خوبه 

اگر توان مالی دارید از محصولات سراوی بخرید که فوق العادن و البته گرون تر ولی اگر نه همین شوینده های گارنیه خیلی عالین حالا بر اساس نیاز و نوع پوستتون انتخاب کنید 

سرم ویتامین سی گارنیر خیلی خوبه به نسبت قیمتش تقریبا هم رده ویتامین سی های خیلی گرونه 

بی بی کرم هاش عالین واقعا جزو خوب هان بهزم به نسبت قیمت هاشون قبلا گفته بودم دربارهی بی بی کرم ها و گارنیر هم معرفی کرده بودم همون

یه سرم ذغال ضد جوش داره اونم خیلی با کفیته 

کرم دور چشمش هم خوبه به نسبت قیمتش اگر کرم دور چشم گرون تر میخواستید یا سراوی بگیرید یا کلینیک اگر نه همین عالیه البته میتونید سرم کافئین اوردینری هم بگیرید ولی اونم نسبتا گرون حساب میشه 

ضد افتاب هاش هم بد نیستن خوبن اونم اگر توان مالی دارید ایزدین اگر نه همین گارنیر 

گارنیر محصول زیاد داره ولی اینا جزو معروف ترینا و بهتریناش هستن 

فقط گارنیر محصولاتش چون خیلی خیلی پر فروشن فیک فراوون داره دقت کنید 

یدونه یادم رفت بگم یه کرم آبرسان شب داره که به کرم بمب گارنیر معروفه اونم خیلی خیلی خوبه به نسبت قیمتش 

ببینید الان وضعیت طوری شده که حتی خود فروشگاه ها هم خیلیاشون نمیدونن جنسی که میفروشن اصله یا فیکه 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .

شما میتونید سرم ویتامین سی گارنیر اصل رو با بهترین قیمت از سایت ارس یاب تهیه کنید. همه محصولات ارس یاب اصل و با تضمین اصالت ارائه میشود

عرضه برترین برندهای شوینده و بهداشتی برای هر سلیقه ایبه قیمت منطقه آزاد ارس  انواع شامپو سر و بدن/ لوسیون/ روغن آرگان/ ماسک مو و حالت دهده/ انواع قرص و مایع ظرفشویی و لباسشویی / پاک کننده سطوح و ....... ما بهترین ها را برای شما گلچین کرده ایمwww.arasyab.com