2777
2789
عنوان

کلاهبرداری با چک 😔

1852 بازدید | 18 پست

چن روزه حالم بده  خانوما آقایون تروخدا حواستون باشه 

چن وقت پیش یه وسیله ای ک ساخت شرکتی ک همسرم اونجا کار میکنه رو همسرم میذاره دیوار ک بفروشه یه درصد خیلی جزئی سود ببره طرف بگم خدا به زمین گرم بزنتش میاد میگه من اندازه ۵۰۰ میلیون وسیله میخوام چک هم میده حالا چک هاش برگشت خورده و مشخصه چک اصلا برا خود طرف نبوده معلوم نیس برای کدوم کارتون خوابی بوده اصلا مملکت خیلی اوضاعش خرابه حالا شوهرمن مونده و چک و شرکت 😭 

الان که بایدچکاروثبت کنی وبانک میگه وضعیت حساب طرف چطوره یعنی همسرشمابه این دقت نکرده وروهواچک قبول کردن؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که بایدچکاروثبت کنی وبانک میگه وضعیت حساب طرف چطوره یعنی همسرشمابه این دقت نکرده وروهواچک قبول ...

ثبت هم شده به حساب شرکت ولی خب صاحب شرکت به اعتبار همسرم قبول کرده الان میگن ثبت کردن هم ممکنه حتی 

الان مشخص شده طرف کارش همینه میگن ۳ میلیارد هم کولر گازی از جای دیگه به این روش کلاهبرداری کرده یه پ ...

این کلاه برداریا همه جا هست کاری به این مملکت نداره که. و پیگیر بشین بازداشتش کنن

باورم نمیشه یک نفر بدون استعلام چک قبول کنه؟!!! مگ تو این جامعه زندگی نمیکنید؟ چوب سادگیش رو میخوره

نمیدونم شرکت چجور قبول کرده شوهر منم کارگر ساده الان میگه پای من گیر نیس ولی شوهر من قراره بیافته دنبال شکایت منم هیچ سر در نمیارم

دیگه شوهرم میخواد بیافته دنبال شکایت  

مگرشرکت وکیل حقوقی نداره؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببینید 

همسر شما باید اول، کد ملی اون شخص رو رویت می کرد و 

در صورت مطابقت با برگه چک، از بانک استعلام می گرفتند 

که آیا سابقه چک برگشتی دارد یا خیر 

بعد اقدام به فروش لوازم  

ثبت هم شده به حساب شرکت ولی خب صاحب شرکت به اعتبار همسرم قبول کرده الان میگن ثبت کردن هم ممکنه حتی&n ...

مگرهمسرت اون فردتاییدکرده وپشت چکاشوامضاکرده که به اعتبارشوهرت قبول کردن مگرمیشناختش که تاییدش کرده؟

من اصلا سر در نمیارم از این چک و اینجور چیزا ولی خب الان شوهر من مونده و ....😭

ایشالا درست میشه ناامید نباس پیگیر بشین حتما

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود